keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Metsäläiset elementissään

Ulkona freteillä riittää monenmoista puuhaa jokaiselle vuorokaudenajalle. Ehdoton ykkönen on tietenkin kolojen ja luolastojen kaiveleminen joka tosin aiheuttaa itselleni jonkin verran harmaita hiuksia sekä tietenkin ajoittaisia lihasjumeja. Periaatteessa koloja ei tarvitsisi täytellä, mutta omaan silmääni ne eivät näytä mukavalta ja tiedänpähän frettien saavan lisää treeniä kun ne kaivelevat tunneleitaan uudelleen minun jäljiltäni! Suomen kesään tyypillisesti kuuluvat sääolosuhteiden vaihtelutkaan eivät ole tuntuneet menoa haittaavan, vaan fretit keksivät aina itselleen puuhaa - satoi tai paistoi.

♥ Manta

6 kommenttia:

Elsicx kirjoitti...

Näyttäpä teidän ulkotarha viihtyisältä!

Elsicx kirjoitti...

*näyttääpä

Anonyymi kirjoitti...

Voi että ovat ihania :)) frettikuume nousee vaan, mutta vielä en pysty ottamaan sellaista vaikka ummet ja lammet on kyllä luettu näistä :) kahdessakin koirassa on hommaa :D mutta siis tulipa tässä mieleen, että millainen tuo frettien koppi on (oliko se nyt pakastimesta/jääkaapista rakennettu)? Ja miten sen olet tehnyt ja missä kohtaa se on aitauksessa? Olisi myös kiva saada tuon ulkohäkin kokonaisuudestakin kuva :D

Anonyymi kirjoitti...

On toi ulkotarha kyllä tosi hieno. Kelpaa siinä näätien olla :) Hienoja kuvia myös!

Peikko kirjoitti...

Mä jo aattelin et meidän ulkotarha on ainut joka on hiekkainen ja koloinen :D Mutta ei sentäs! Samaa hommaa täälläkin, tää unkaripoikanen kun tahtoo tehdä yhdessä yössä niitä metrin pituisia onkaloita pitkin poikin maita ja mantuja. Mut kyl se tuottaa tulosta, Gislekin tuossa totesi että ovatpa lihaksikkaassa kunnossa :)

Elina / Narulelu maailmalla kirjoitti...

Tästä tuli hyvälle tuulelle :) Niin hieno tarha ja tyytyväisen oloisia frettejä. Niin ja ihania kuvia!

Lähetä kommentti