torstai 8. toukokuuta 2014

Pabi 1v! ♥

Tänään on se päivä kun laumamme nuorimmainen, iki-ihana Pabi viettää yksivuotissynttäreitään! ♥ Pabi on meidän laumastamme se symppis joka haluaa vain olla kaikkien kaveri. Jokin aika takaperin Hatti oli inhottavaan tapaansa myllyttämässä Pabia. Menin väliin ja näin kun Hatti meni fleecepeiton alle mököttämään/nukkumaan. Hetken päästä kun menin takaisin huoneeseen, huomasin että Pabi oli mönkinyt saman peiton alle ja nojasi Hatin pyllyyn ikäänkuin viestittäen että "ei se haittaa vaikka teet minulle kipeää. Haluan silti olla kaverisi." ♥ Toista näin sympaattista, kilttiä ja ihastuttavaa frettiä ei olekaan - Pabi on juuri sitä mitä fretiltä toivon, ja vielä paljon enemmänkin! Hyvää syntymäpäivää rakkaalle tossujalalle. ♥ Oikein paljon onnea myös pentuesisarille Millille ja Häiveelle! On meillä vaan hienot maailmanmatkaajat. :)


Pabi nauttii syntymäpäiväherkuikseen Planet Pet Societyn Chicken Chips -herkkuja, joita voi korkean lihapitoisuuden vuoksi antaa tälläisinä juhlapäivinä pari ylimääräistäkin.. ;) Nämä herkut ovat koko kuusikon mieleen ja sitkeän koostumuksen ansiosta niiden parissa riittää myös puuhaa hetkeksi aikaa.

♥ Manta

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Pabille!

Hei, onko sulla jotain neuvoja koiran opettamiseen? Ideana olisi saada 4kk vanha villakoirapentu kävelemään nätisti hihnassa niin kuin näyttelykehässä. Hihnassa osaa kävellä, mutta lähtee poukkoilemaan pitkin nurmikkoa kun yrittää kävellä ympyrää. Miten itse opetit Mislaa kävelemään oikein? :)

Lähetä kommentti