maanantai 28. huhtikuuta 2014

Aina ei kaikki mene ihan kuin elokuvissa

Edellinen viikonloppu meni niin pieleen kuin vain mahdollista, sen syvemmälle yksityiskohtiin menemättä kerrataan tapahtumat vain tiivistettynä. Lauantaiaamuna piipahdettiin Vaasan KV näyttelyssä hakemassa Mislalle EH, tuomari ei tuntunut löytävän juuri mitään hyvää koirasta joten turha reissu tehtiin siis sinne. Kotona selvisi avokin vehdanneen baarissa toisen naisen kanssa, joten pakkasin elukat ja kamat ja lähdin. Pidämme nyt majaa Mislan ja frettien kanssa äitini luona täällä landella, tulevaisuuden suunnitelmat ovat täysin auki ja olo on kertakaikkisen epätoivoinen. Fretit asuvat nyt ulkona Taavia lukuunottamatta joka on vielä sisällä kiiman vuoksi, Hatti on myllyttänyt Pabia normaalia enemmän ja Pabin niska on taas pahannäköinen. Olo neljän ja puolen vuoden parisuhteen päättymisestä kalvaa omaa sisintä vuorokauden ympäri kun se eniten rakastama henkilö ei yhtäkkiä enää olekaan siinä. Ehkä tästäkin vielä selvitään, postaustahti tuskin tulee olemaan hirveän tiuha mutta yritän pitää kuitenkin huolen siitä että pääsette lukemaan tuotetestauksista ja kuulumisista. Nyt täytyy vain saada hetki ladata akkuja ja yrittää sisäistää kaikki tapahtunut.

♥ Manta

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä sinne ja paljon!

weera kirjoitti...

Paaaljon jaksamisia sinne! <3

Anonyymi kirjoitti...

Paljon jaksamisia teille, asiat muuttuu vielä taas hyväks. <3

kirjoitti...

voi nasuli :--(( onneksi potkit sen tahvon helvettiin se ei ansaitse kaltaistaa eläinrakasta ja sydämellistä tyttöä <3

Maria kirjoitti...

Tsemppiä! :(

Anonyymi kirjoitti...

Voimia Manta! Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä blogisi perusteella, joten et todellakaan olisi ansainnut tuollaista kohtelua. Toivottavasti löydät vielä rinnallesi sulle sopivan miehen vielä kun sen todella ansaitset. Onneksi sulla on kumminkin eläimet ja perhees tukena. : )

Yuriko kirjoitti...

Kamalaa lukea tällaista tekstiä! Voi eikä, toivottavasti asiat lähtevät selkenemään. Paljon hyvää sinulle ja eläimille, koita jaksaa! :(

Anonyymi kirjoitti...

Paljon voimia ja jaksamista! Kuulostaa todella epäreilulta ja pahalta, mutta olet blogisi perusteella todella reipas, positiivinen avoin ja kannustava joten uskon sinun saavan tilanteen ja tulevaisuuden suuntasi nopeasti selvitettyä.
Kerää siis voimia lemmikeistä, läheisistä ja auringon paisteesta ja muista että asioista kannattaa aina puhua läheisten kanssa :)

Joten ei muuta kun häntäpystyyn ja kohti uusia haasteita :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon seurannu sun blogias anonyymina jo jonkin aikaa ja vaikutat todella ihanalta ja fiksulta ihmiseltä ja sitä varmasti oletkin :) mutta todella surullista, että noin kävi :( niinkuin moni on jo laittanu et et ansaitse sellasta kohteluu niin laitanpa minäki, koska et tosiaankaan ansiatse! Voimia sulle Manta ja kyllä sä tästä selviit :)

Anonyymi kirjoitti...

Unohat hetkeks tän blogin, ja keskityt vaan ittees ja eläimiis! Asiat kyllä järjestyy! Tsemppiä! (:

Nanna Salmela kirjoitti...

Tsemppiä jatkoon! <3

Milanna Aaltonen kirjoitti...

Eikä ! :< paljon jaksamisia myös täältä sinne ! sekä komppaan edellistä anonyymiä

Anonyymi kirjoitti...

Voi eii :( Keskity nyt vaan omaan jaksamiseen etkä mieti tätä blogia yhtään, ei tää blogi täältä mihinkään karkaa. Jaksamisia sulle <3

Kassu kirjoitti...

Jjaaksujaa ! :/

Anonyymi kirjoitti...

En edes tunne sua, mutta tuli ihan sanoinkuvailemattoman paha olo sun puolestasi :( Tsemppiä kovasti, kyllä se elämä vielä iloks muuttuu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei! Paljon voimia sinulle tuleviin aikoihin, ne ovat vaikeita. Vielä kuitenkin koittaa se päivä, että voit taas olla onnellinen! Toivottavasti asiat ratkeavat parhaiten päin. Et ole ensimmäinen etkä viimeinen nainen tässä tilanteessa. Muistathan, että on mahdollista myös jatkaa parisuhdetta, tällaisestakin on mahdollista päästä yli. Siinäkään ei tietenkään ole mitään väärää, jos ei tahdo jatkaa.

Toivottavasti maisemanvaihto tekee terää ja oikein aurinkoista kevättä sinulle ja elämille!

Lähetä kommentti