maanantai 10. maaliskuuta 2014

Misukan näyttelyputki aloitettu!

Mislan kanssa aloitettiin aina lokakuuhun asti kestävä näyttelyputki pari viikkoa sitten Jyväskylässä. Paikalle oli ilmoitettu todella monta akitaa, 16 kippuraa saapui siis paikanpäälle. Näyttely järjestettiin Paviljongissa ja FCI 5 oli sunnuntaina 23.02. Mislan kanssa lähdettiin sillä asenteella että jos sieltä nyt ERI tulee niin tyytyväisiä ollaan, mutta henkisesti oltiin jo varauduttu EH:ään takapään jumien ja karvattomuuden takia. Tuomarina tällä kertaa ranskalainen Christian Leneuf joka ei turhia kunniapalkintoja saati sertifikaatin arvoisia jaellut. Mislan hän arvosteli seuraavin sanoin: "Kaunis feminiininen pää jossa hieman avonaiset silmät. Kauniit korvat. Hyvä kaulan kiinnitys. Hyvin rakentunut runko jossa hyvät suhteet ja oikeanlainen luusto. Hyvä ryhti ja hyvät kulmaukset. Hyvä häntä. Kauniit liikkeet. Esitetään vapaasti.", tuloksena sitten NUO ERI NUK2. Tiukka tuomari joka jakeli paljon EH:ää ja muutaman H:nkin, joten tyytyväisiä oltiin että ERInomainen putki jatkuu vaikkei sen kummemmin pärjättykään. Tuomarikin tuli vielä kilpailuluokan jälkeen kertomaan että hurjan kaunis koira mutta vielä kovin nuori!

Edeltävänä viikonloppuna piipahdettiin sitten ryhmänäyttelyssä täällä Seinäjoella, oli mukavaa kun pitkästä aikaa ei tarvinut ajaa kuin 5 minuuttia näyttelypaikalle! Odotukset eivät kuitenkaan vieläkään olleet korkealla sillä nakuna mennään edelleen. Tuomarina oli Maija Sylgren joka arvosteli Mislan näin; "16kk, lupaavat rungon mittasuhteet, selvä sukupuolileima, feminiininen pää & ilme, kauniit silmät, oikea purenta, riittävästi kallistuneet korvat, hyvä kaula & ylälinja, rintakehä tarvitsee aikaa, eturinta saa täyttyä, riittävä luusto, olkavarsi voisi olla viistompi, hyvä takakulmaus, etuliikkeessä vielä löysyyttä, sivuliike saa tasapainottua. Karva ei parhaimmillaan.", tällä kertaa en kyllä ihan kaikkea tuomarin sanomaa allekirjoita, ja vaikka Misla esiintyikin melko huonosti, tulokseksi kuitenkin jälleen NUO ERI NUK2. ERIputki siis jatkuu ja se on hyvä se!

Seuraavaksi luvassa on Korpilahden ryhmänäyttely kahden viikon päästä, katsotaan kerkeääkö Misla karvoittua enempää vielä siihen mennessä. Tarkoitus oli alunperin ilmoittaa Misla junioriluokkaan vielä huhtikuun näyttelyihin, mutta parin pienen sekaannuksen vuoksi joudutaan nyt kilpailemaan rutkasti vanhempien koirien kanssa. Harmi, mutta no can do! Korpilahdesta kolme viikkoa eteenpäin niin lähdetään kasvattajan kanssa Tallinnan voittajanäyttelyyn, katsotaan irtoaisiko sieltä vielä Mislalle junnutitteleitä. Voittajanäyttelyn jälkeen Misla tuleekin jo 18kk ikään eikä junioriluokkiin enää ole asiaa. :)

♥ Manta 

0 kommenttia:

Lähetä kommentti