perjantai 14. maaliskuuta 2014

Blogiviikon kärkikolmikko

Nyt on vihdoinkin valkattu kolme parasta blogia lähes viidenkymmenen blogin joukosta! Kiitos kaikille bloginsa linkittäneille, muitakin mielenkiintoisia blogeja tuli vastaan mutta päätös oli tehtävä ja tämä kolmikko oli eniten mieleen. :) Blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä!


Pirtsakalla joskin aavistuksen sekavalla ulkoasulla varustettu hyvin sisältörikas blogi, jota todella voidaan sanoa aktiiviseksi! Kolme vuotta pystyssä ollut blogi tarjoilee lukijoilleen paljon hyviä kuvia, sekä juttuja niin näyttelyistä, treeneistä kuin sohvannurkastakin. Blogissa ehdottomasti parasta ovat nimenomaan kuvat - niitä on jokaisen postauksen yhteydessä rutkasti, mutta ei kuitenkaan liikaa. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja erilaisia, joskin niiden asettelua postauksissa voisi muuttaa hieman selkeämmiksi. Näyttelyhirmuna jään seuraamaan erityisellä mielenkiinnolla Frinin kehäkettuilun alkamista! Olisin toivonut blogiin jonkinlaisia tageja, jotta tietyn aiheisten postausten selaaminen olisi helpompaa. Tietokoneiden jumittamista voisi helpottaa näyttämällä etusivulla vain esimerkiksi viimeisimmät kolme postausta. Paljon plussaa siitä että sekä koirille että omistajalle löytyy omat todella kattavat sivut! Postausten tekstit ovat sopivan pituisia ja mukavalla kieliasulla varustettuja. Yleisesti ottaen siis oikein kiva ja aktiivinen blogi josta löytyy juttuja laidasta laitaan, joten se sopii monenlaiselle lukijalle - niin harrastajalle kuin kotikoirienkin omistajalle!


Reilut kaksi ja puoli vuotta vanha blogi keskittyy kolmen molossityyppisen koiran elämään niin arjen kuin treenienkin parissa. Tämän blogin avatessa huomio kiinnittyy ehdottomasti ensimmäisenä kauniiseen ulkoasuun, joka on sopivan yksinkertainen mutta silti omalla tavallaan erilainen. Värimaailma pelaa hyvin yksiin vaikken hirveän tummapohjaisten ulkoasujen ylin ystävä olekaan. Gadgeteista löytyy juuri kaikki tarvittava ja oleellinen, blogiarkiston ja tunnisteiden lisäksi itselleni uusi "Tulossa" -kohta on kivan erikoinen ja pitää mielenkiintoa yllä! Erityistä plussaa tälle blogille tulee asiapostauksista, joita löytyy monista eri koiramaisista aiheista niin koulutuksesta kuin koirien välisestä kanssakäymisestäkin. Kaikki tekstit on kirjoitettu hyvällä äidinkielellä ja postauksia koristavat toinen toistaan hienommat kuvat, joita on ehdottomasti ilo katsella! Niin koirilla kuin omistajallakin on omat sivunsa joista löytyy perustietojen lisäksi kattavasti tietoa niin historiasta kuin tähänastisista saavutuksistakin. Blogissa oleva kalenteri on oikein kiva ja selkeä, mikä on melko harvinaista! Oiken mukava blogi ja tämän raitapaitalauman arkea on ilo seurata!


Blogi kertoo kolmen pienen huiskuhäntäisen cavalierin elämästä muunmuassa erilaisten harrastusten parissa. Blogin kaunis ulkoasu ja värimaailma suorastaan houkuttelee vierailijaa tutustumaan blogiin paremmin! Jokaisella koiralla on oma, todella kattava sivunsa kuvalinkkien takana. Yksi tämän blogin parhaimmista puolistakin on niin tarkkaan hiotut koirien esittelysivut, joista löytyy perustietojen lisäksi niin kuvia kuin tarkkoja tuloksia sekä rallytokokilpailuista että näyttelyistäkin. Blogi on ollut tasaisen aktiivinen kaikki nämä vuodet, vaikka postauksia voisi toivoa tulevan hieman useamminkin! Tekstejä löytyy niin arjesta kuin harrastuksistakin, joten olisin toivonut tunnisteita helpottamaan tietynaiheisten tekstien selaamista. Postaukset ovat juuri sopivan pituisia ja blogissa näkee myös tiuhaan kuvapostauksia - mikä on todella hienoa, sillä näitä kuvia katsellessa todellakin silmä lepää! Kirjoitusasu postauksissa on mukavan helppolukuista. Tämä blogi on varma valinta sellaiselle joka haluaa seurata rentoa meininkiä niin harrastuksista kuin kotoakin, sekä sellaiselle joka osaa arvostaa laadukkaita ja upeita kuvia!

♥ Manta

3 kommenttia:

Comas kirjoitti...

Kiitos arvostelusta! =)

Huiskuhantamme kirjoitti...

oho kiitoksia hurjasti arvostelusta!:)

Mira kirjoitti...

Oho, kiitos paljon maininnasta sekä arvostelusta :)

Lähetä kommentti