sunnuntai 19. tammikuuta 2014

5 + 6 = 11

Emilia tuli maanantaina kylään viiden tyttöfrettinsä kanssa, joten pitihän meidän pitää pienet kuvailutalkoot ja kuvata parin päivän aikana kaikki yksitoista frettiä. :) Osaan kuvista olen oikein tyytyväinen, mutta ei tämä talvella kuvaaminen vaan ole mitään suosikkijuttujani. Omien frettieni kuvia jaksoin jonkin verran parannella, mutta innostus tyssäsi siihen joten suurin osa kuvista raakaversioina.


♥ Manta

4 kommenttia:

Inkku & Essu kirjoitti...

Ihania kuvia ♡ Joillain noista freteistä ihana pinkki nenä♡♡♡

mantu kirjoitti...

Inkku & Essu: Kiitoksia! :) Jep, ainakin albiinosisaruksilla Veelalla ja Eelillä on oikein sievät pinkit nenut. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania! Sitten jos joskus lopetan kanitouhut niin hankin kyllä pari kipaletta frettejä tollaseen "frettihuoneeseen". En tiedä paljoakaan vielä freteistä ja olen vasta uusi lukia täällä, niin tietäistkö mitkä kaksi sukupuolta ovat parhaita yhdistelmiä (samasta poikueesta) samaan häkkiin? Naaras ja naaras, uros ja uros vai naaras ja uros?

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Toivon peräsuoleni pohjasta että viestisi on trolli. Oikeastaan ei huvita edes vastata siihen, mutta teen sen kuitenkin: 1) Fretti ei ole häkkieläin. 2) Fretit eivät lisäänny samalla tavalla kuin kanit, vaan niiden kiima-aika ajoittuu kevättalvelle. Naaras kuolee pitkittyneen kiiman johdosta, joten kiimat on pakko katkaista (hormoni-implantti).

Lähetä kommentti