tiistai 10. joulukuuta 2013

Sinäkin mukana näyttelykauden huipennuksessa?

Täällä Suomessa on taas pian yksi frettien näyttelykausi ohitse, kun ihmiset suuntaavat fretteineen Raisioon West Coast Winter Ferret Show 2014 -näyttelyyn. Näyttelyn kapasiteetti on 180 frettiä, ja saamieni tietojen mukaan paikkoja on vielä reilusti jäljellä! Näyttely järjestetään lauantaina 18.01. Raision Huhkatalolla.

Järjestäjät päättivät jatkaa halvinta ilmoittautumisaikaa vielä 15.12. saakka, eli aikaa ilmoittautua halvemmilla hinnoilla on vielä viisi (5) päivää!! Itse odotan tätä näyttelyä todella innolla sillä WCWFS on ehdottomasti suosikkinäyttelyni näistä neljästä suomalaisesta virallisesta näyttelystä, näyttelyssä on aina ollut ihanan leppoisa ja kodikas tunnelma ja järjestävät pyrkivät aina saamaan näyttelyyn uusia, tuntemattomampia tuomareita. :) Tällä kertaa tuomarit saapuvat Italiasta, ihan huikeaa!

Ilmoittautumisohjeisiin klikkaamalla tästä!

Suomen Frettiliitto järjestää myös WCWFS2014 -näyttelyssä ilmaisen rekisteröintikampanjan, eli mikäli frettisi on vielä rekisteröimätön, on tämä todella hyvä tilaisuus saada karvamakkara rekisteriin - ja vieläpä ilmaiseksi!

Nyt siis ehdottomasti kaikki fretinomistajat mukaan viettämään hauskaa päivää Raisioon, me olemme siellä myös ja itseasiassa minulla ja ystävälläni Emilialla on siellä myös myyntipöytä, josta löytyy petejä alá Manta, sekä koruja, valjaita ja muuta mukavaa pientä härpäkettä alá Emilia! :)

Nähdään Raisiossa!

♥ Manta

P.S. Toinen Freportaasi kolahtaa perjantaina postilaatikoihin! WOHOO!
 

7 kommenttia:

henna kirjoitti...

Onko noita lehtiä mahollisuus ostaa tuolta ? Tai onko sitä ekaa numeroa ehkes enää ? :o

mantu kirjoitti...

henna: Luulisin että voi ostaa, jos irtonumeroita on tosiaan jäänyt yli. :)

Anonyymi kirjoitti...

Äärettömän kiva blogi sinulla! Ainoa, jota jaksan oikeasti seurata, ja jonka uusia postauksia odotan innolla. Jostain syystä en ole voinut jättää aiemmin kommenttia, vaikka olen useasti yrittänyt.

Vargan kanssa ilmoittauduttiin WCWFS -näyttelyyn, josko minä en olisi tällä kertaa kipeänä... Harmitti suunnattomasti, kun ei Capital!:iin päästy, mutta nyt uusi yritys!

Varga lähettää velipojalleen kovasti terveisiä.

-Tiina

Peppi kirjoitti...

Pääsit parhaisiin blogeihin! :-)
http://harrastushaukut.blogspot.fi/2013/12/joulukalenteri-luukku-16-parhaat-blogit.html :-)

mantu kirjoitti...

Tiina: Hurjasti kiitoksia! Hitsi mä mietinkin näyttelypaikalla että missä olette, kunnes kuulin että ette päässeet paikalle! :--( Toivotaan että Westissä nyt päästäisiin sitten treffaamaan, en malta odottaa Vargan näkemistä! :) Hatilta myös kovasti terkkuja sinne!

Peppi: Ihan huikeaa, kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

Heippa.

En paljoa fretti-toiminnasta tiedä, mutta käykö fretti näyttelyissä ulkomailtakin ihmisiä? Niinkun vaikka koiranäyttelyissä. :]

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä käy! Lähinnä virolaisia, ruotsalaisia ja venäläisiä, mutta silloin tällöin myös tanskalaisia ja latvialaisia, riippuen aivan näyttelyn koosta. :)

Lähetä kommentti