perjantai 29. marraskuuta 2013

Tarhamöllöt matkalla näyttelyyn!

5/6 komppaniasta ovat olleet tarhassa kuluvan viikon ajan. On ollut -15'C pakkasta, tuullut, satanut ja tehnyt jos jotakin, mutta viisikko on ollut oikein tyytyväisiä oloonsa vaihtelevista sääolosuhteista huolimatta. Pabi on ollut kotona parantelemassa flunssaansa, eikä sitä voisi kaikkien muiden kanssa vielä edes laittaa.

Parin tunnin päästä Audin nokka kääntyy jälleen kohti pääkaupunkiseutua, ihana Pauliina lupasi majoittaa minut ja frettini koko viikonlopun ajaksi joten suuntaan hänen luokseen jo tänään. :) Tämä on todella mukavaa vaihtelua, en edes osaa kuvitella miltä tuntuu se kun näyttelypaikalle on aamulla vain parin minuutin ajomatka, kun on tottunut siihen että saa startata auton aamuneljältä jotta ehtii varmasti sisäänkirjauksen aikaan perille. Huomenna tosiaan suuntaamme Capital! näyttelyyn koko konkkaronkan kanssa, tämä näyttely jännittää vielä normaalia enemmän sillä toimin ensimmäistä kertaa sihteerinä muutamassa luokassa. Tuomarit ovat kaikki ulkomaisia joten pitkästä aikaa pääsee taas puhumaan englantiakin.

Tässä olisi muutama hassu kuva tarhailijoista, Mislakin eksyi pariin kuvaan! Itse teen siirtymän takaisin pakkausoperaationi pariin jotta pääsisin edes suunnilleen ajoissa lähtemään. Pitäkäähän meille peukkuja, ja jos joitain lukijoita tuonne näyttelyyn eksyy esim. turisteilemaan niin saa tulla moikkaamaan! :)
♥ Manta

4 kommenttia:

Janette kirjoitti...

Upeat olot on kyllä teidän freteillä! Onko näätäset ulkona koko talven?:)

Janette kirjoitti...

Edellinen kommentti oli huonosti muokattu, eli siis onko fretit talvella öitä tarhassa vai asustelevatko ne pääsääntöisesti sisällä?:)

mantu kirjoitti...

Janette: Kiitoksia! :-) Suurimman osan talvesta fretit saavat kyllä viettää pihalla, -20 astetta alkaa olla sellainen että haen ne sisälle vaikka ne pihalla pärjäisivätkin. :) Freteillä on lämpöeristetty pesäpaikka (vanha pakastin, kuten jostain kuvasta voi vähän nähdä) jossa ne pysyvät hyvin lämpimänä hiukan kylmemmilläkin ilmoilla. :)

Janika kirjoitti...

Meillä lähtö on huomen aamulla klo 5.30 :D oishan se ihan kiva ollu helsingissä olla yötä..

Lähetä kommentti