lauantai 23. marraskuuta 2013

Talvikuvia tummiaisista

Ihan ensimmäiseksi täytyy kertoa ilouutiset! Pabin näytteiden tulokset saapuivat eilen, eikä näytteistä ollut löytynyt mitään kasvaimiin viittaavaa, ainoastaan tulehdusmuutoksia!! En osaa sanoin kuvailla sitä miten helpottunut olin luettuani lapun läpi, nyt siis jatketaan antibioottikuuri loppuun ja imusolmukkeen pitäisi laskeutua parin seuraavan kuukauden aikana normaaliksi. Ihan huippua!

Kuvailin frettejä eilen ja tänään, ajattelin että saisi jotain kivoja talvikuviakin näytille. Noh, kivoja ja kivoja, en vihaa mitään muuta enempää kuin frettien kuvaamista talvella. Etenkin Eelin, sain siitä todella kivan kuvan tänään ja kun olin muokannut kuvaa lähemmäs tunnin ja painanut tallenna, päätti "ihana, rakas ja uskomaton" Asukseni pimetä. Kun sitten avasin koneen uudelleen, oli kuva hävinnyt johonkin bittiavaruuteen, voin kertoa että kyllä naista söi! Ja syö edelleen! Menetin totaalisesti mielenkiintoni koko kuvien kanssa sähläämiseen, mutta tässä nyt olisi muutama otos Navista, Veetistä ja Pabista.
♥ Manta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kokeillut 'Recuva' nimistä ohjelmaa kuvan takaisin saamiseen? Minulla se on toiminut aina jos jotain tiedostoja on kadoksissa :) Mutta on ihania kuvia otuksista :) Hyvää joulun odotusta jo hieman ajoissa!

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Tiedätkö mitä, en voisi olla sinulle kiitollisempi! Latasin tuon Recuvan ja sain kuin sainkin kuvani takaisin, oi tätä onnen päivää!! KIITOS! :) Ja oikein hyvää joulun odotusta myös sinne päin! :--)

Janika kirjoitti...

Ootteko tulossa viikonloppuna Capitaliin? :)

mantu kirjoitti...

Janika: Tottahan toki. :)

Lähetä kommentti