keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Movember!!

Mislan kanssa dataillessamme törmäsimme joku aika sitten Kurin blogissa olevaan uuteen postaukseen, jossa Kuri oli vastannut koirien movember -haasteeseen! Vaikka Misla onkin naispuolinen otus, ilmaisi hän silti halukkuutensa ottaa osaa haasteeseen kun kerran Kurikin on niin tehnyt. Ovathan he sentään olleet Kurin kanssa kerran treffeilläkin ihan Oulussa asti!

MOVEMBER-HAASTE
1. Julkaise kuva koirasi viiksistä.
2. Haasta vähintään kolme ystävääsi tekemään samoin. 


Mislan kauniit, ja tietysti naiselliset viikset. Huomatkaa värit, oikean puolen viikset ovat mustat ja vasemman valkoiset!

Aikaa on enää todella vähän, joten haastan kaikki tätä blogia lukevat koiranomistajat mukaan koirien movemberiin! Täytetään koirablogimaailma rakkaiden turnukoidemme ihanilla viiksuleilla!

♥ Manta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Tämä ei liity aiheeseen nyt ollenkaan, mutta ymmärtääkseni asut sjoella vuokrakämpässä? Nimittäin etsin itse kämppää sieltä, mutta kaikki vuokrakämpät tuntuvat olevan sellaisia mihin ei saa ottaa eläimiä. Miten sait laumasi kanssa kämpän vai etsinkö kämppiä aivan vääriltä sivuilta? Olisin erittäin kiitollinen jos vastaisit! :)

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Hei! Seinäjoella asustellaan joo, mutta nykyään ihan omassa asunnossa. :) Ainakin Lakea antaa ottaa suurimpaan osaan vuokrakämpistä myös eläimiä, Tervas- ja Lintuviidalle Lakea on juuri rakennuttanut taas uusia vuokra-asuntoja joissa lemmikit ovat sallittuja. Me asuimme ennen Tervasviidalla ja asunnot olivat kyllä mahtavia ja vuokrien hinnat todella kohtuullisia. :)

Anonyymi kirjoitti...

No voi kiitoksia tuhannesti!

Nata kirjoitti...

Voi Misukka <3

Lähetä kommentti