keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Rekkaamattomien frettien omistajat, hoi!

Suomen Frettiliitto järjestää Capital! -näyttelyssä tänä vuonna ilmaisen lemmikkifrettien rekisteröintikampanjan! Mikäli siis omistat rekisteröimättömän fretin, on nyt oiva tilaisuus tulla tutustumaan sekä frettinäyttelyihin että rekisteröimään se oma vauhtimakkara liiton lemmikkirekisteriin. :)

Rekisteröintikampanja koskee vain näyttelyyn osallistuvia frettejä. Tilaa on vielä rutkasti, joten vielä ehtii ilmoittaa oman fretin/fretit mukaan näyttelyyn! Viimeinen ilmoittautumispäivä on reilun viikon päästä, perjantaina 1.11.2013.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen löydät TÄÄLTÄ tai TÄÄLTÄ!

Me olemme takuuvarmasti menossa mukana koko konkkaronkan kanssa, toivottavasti näyttelyssä päästäisiin tapaamaan uusiakin harrastajia fretteineen! :)

♥ Manta

6 kommenttia:

Sara H kirjoitti...

Onko teidän fretit rekattu?

mantu kirjoitti...

Sara H: Tottakai. Kaikki Pabia lukuunottamatta ovat virallisilta kasvattajilta, joten ovat olleet rekisterissä jo minulle tullessaan. :)

Väärinkäsitysten välttämiseksi Pabia ei suinkaan ole haettu pimeältä kasvattajalta, vaan poitsu on haettu Unkarista, jonka vuoksi sitä ei vielä ole rekisteröity. Hoidan kuitenkin itsekin Pabin rekisteröinnin Capital!issa. :)

Sara H kirjoitti...

Okei. Tiesinkin että ne ovat virallisilla kasvattajilta, mutta olen vain muuten pihalla nuista asioista enkä ajatellut että ne olisi rekattu jo kasvattajilla :DD

mantu kirjoitti...

Sara H: Juu, virallisten kasvattajien pennut luovutetaan aina rekisteröityinä. :) muualta tulleet pennut voivat omistajat sitten rekisteröidä kun 6kk ikä tulee täyteen.

a ny kirjoitti...

Olette top-vitosessa! Onnea :)

http://korvakarva.blogspot.fi/2013/10/parhaimmisto.html

mantu kirjoitti...

a ny: Ohhoh, kiitoksia! :--) huisia!

Lähetä kommentti