sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Mitäpä jos tiesi veisikin Finnish Ferret Festivaliin?

Mikäli veisi, nyt on aika toimia! Suomen Frettiliitto järjestää Finnish Ferret Festival -näyttelyn tänä vuonna kolmatta kertaa. Näyttelyn isännöitsijänä toimii Pohjois-Suomen Fretit ry ja näyttely järjestetään tällä kertaa Iisalmessa, jossa näyttelypaikkana toimii Bar Cave ja tuomareina taasen SFL ry:n omat tuomarit Aija Kouhi ja Riina Saksa! Näyttelypäivä on lauantai 12.10.

Tarkemmat tiedot ilmoittautumiseen klikkaamalla tästä

Suurin osa näyttelyistä järjestetään tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla tai Varsinais-Suomessa, jonne matkat pohjoisen suunnalta voivat olla todella pitkiä. Jo senkin vuoksi suosittelen lämpimästi kaikkia pohjoisemmassa asuvia tarttumaan tähän tilaisuuteen, sillä näillä korkeuksilla näyttelyitä harvemmin järjestetään! Näyttelyn kapasiteetti on 100 frettiä ja mukaan mahtuu vielä monen monta frettiä omistajineen.

Halvempaa ilmoittautumisaikaa on jäljellä enää kuusi päivää (14.9. asti) joten toimikaahan ripeästi! Me aiomme suunnistaa lokakuussa Iisalmeen, ja toivottavasti tapaamme siellä Sinutkin! :)

♥ Manta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko tuonne ilmainen sisäänpääsy, jos tulee vain katselemaan näyttelyitä?

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä, kaikille on ilmainen sisäänpääsy! :)

Kirsi kirjoitti...

Teidät on haastettu! http://meliai.blogspot.fi/2013/09/shetlantilaisten-haaste.html Jos haluat, niin mikään ei estä kysymyksiin vastaamista frettien näkökulmasta.

Lähetä kommentti