torstai 25. heinäkuuta 2013

Määritelmä sanalle kiire?

Huhhuh. Edellisestä loppuviikosta tein neljän päivän aikana 60 tuntia töitä, joka alkoi kyllä viimeisen vuoron aikana jo tuntua jaloissa sekä hartioissa ja käsi enteili alkavaa jännetuppitulehdusta. Onneksi yhden vapaapäivän aikana sain ruhoni sellaiseen kuntoon että maanantaina pystyi taas raahautumaan töihin, juuri nyt ei ole aikaa eikä varaa saikkuilla!

Ilokseni voin ilmoittaa että meillä on muuttopuuhat käynnissä, saimme haluamamme rivitalokolmion (80m2) johon saamme avaimet seuraavan viikon tiistaina! Nykyisen asuntomme vuokrasopimus kuitenkin loppuu keskiviikkona, joten muuton kanssa mennään todella tiukille.. Itse olen vielä kaiken hyvän lisäksi keskiviikkona Porissa rokottamassa näätiä! On se jännä miten kaikki hommat kasaantuvatkin aina samalle ajankohdalle.

Kaiken tämän kiireen ja härdellin keskellä tarkoituksenani ei siis nyt ollutkaan kertoilla kuulumisia sen kummemmin, ajattelin kuitenkin lätkäistä teille kunnon läjän kuvia katseltavaksi kunnes taas kerkeän katsella tietokonetta kohti. Huomenna lähdemme kaveriporukalla Summer Sound Festivaliin, oi miten tätä onkin odotettu! Viimevuonna ainakin oli huippureissu, joten eiköhän samat kaverit takaa toisen samanmoisen tänäkin vuonna. :) Tuostakin reissusta tulossa todennäköisesti jonkinlaista Ohi aiheen -tyyppistä postausta!


© Outi Rytkönen


© Outi Rytkönen
 

♥ Manta

4 kommenttia:

siiri (: kirjoitti...

Toi Laurin ja Hatin kuva :D:D:D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsi miten kauniit ja ihanat lemmikit sulla on! Miten oletkaan saanut kerättyä noin upeet fretit (ja koira tietenkin)! Siis en vaan tajua,mulla on 2 ihan ulkomailta asti tuotua frettiä ja tuota... no siis omat kultamussukathan on aina ne parhaat ja maailman hienoimmat..mutta..kyllä ne noiden sinun frettiesi rinnalla kalpenee ihan kapisiksi rotiksi ulkonäöllisesti..ja nää sunhan oli siis kaikki vielä ihan vaan joltain kotimaisilta "kasvattajilta"?

mantu kirjoitti...

Anonyymi: frettien taso on aika kova pohjoismaissa, Suomessa ja Ruotsissa etenkin. Tietty joka maassa ihannoidaan erilaisia frettejä, mutta esim. Alankomaat ja Saksa ovat aika surullisenkuuluisia fancy-, angora- ja blackselfien kasvatuksen johdosta. Kaikki frettini ovat tunnetuilta Suomalaisilta kasvattajilta, jotka ovat kaikki Suomen Frettiliitto ry:n hyväksymiä kasvattajia. Myös Suomesta voi saada paskaa niin ulkonäöllisesti kuin terveydellisestikin, kuten myös ulkomailta voi löytää todella hienoja yksilöitä kun vain tietää mistä etsiä. :) suurin osa liiton hyväksyminen kasvattajienkin freteistä on ulkomaantuonteja, tai ainakin omaavat ulkomaiset taustat.
Ja jos tarkkoja ollaan niin eivät nämä minunkaan frettini ihan sitä upeinta eliittiä edusta, jos katsotaan asiaa kasvatus- tai näyttelyharrastuksen kannalta. ;) Mutta tottakai se oma lemmikki on aina hienoin ja parhain ikinä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat Näädät ja Misla! :-)

Lähetä kommentti