perjantai 5. heinäkuuta 2013

Arvonnan voittaja...

...on nimimerkki emppu!!!

Paljon onnea arvonnan voittajalle! Olen laittanut sähköpostia menemään, ja mikäli vastausta ei vuorokauden kuluessa kuulu, suoritetaan arvonta uudestaan.

Arvontaan saatiin oikein mukavasti osallistujia, harmi että parilta henkilöltä oli sähköpostiosoitteet jääneet viestistä pois enkä niitä Google-tilien kauttakaan löytänyt, varmasti vielä hamassa tulevaisuudessa tullaan uusia arvontoja järjestämään! :--) Pahoitteluni myös arvonnan myöhästymisestä, mutta läppäri ei päässyt mukaan Vuokatin lomalleni joten piti suorittaa arvonta hiukan myöhemmin.

♥ Manta

p.s. mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta?

7 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oi ihana uusi ulkoasu tullut! (:

Sara H kirjoitti...

Tosi söpö ulkoasu :3

Janssku K kirjoitti...

Olit käynyt linkittämässä blogisi minun järjestämään "linkkaa blogisi" -juttuun, ja ylsit 10 parhaan joukkoon. Käyhän siis toki kurkkaamassa blogisi arvostelu ja esittely täältä:

http://sitasuntata2.blogspot.fi/2013/07/10-parasta-blogia.html

Ja kiitos kun osallistuit :)

Anonyymi kirjoitti...

Vain vuorokausi aikaa voittajalla ilmoittautua, hui o_o Eikö tuo ole väähän liian vähän aikaa, kaikki ei välttämättä pääse ihan joka päivä koneelle?

Anonyymi kirjoitti...

Jatka pian mahtavaa blogias! :)

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa!

mantu kirjoitti...

Kiitos paljon Mari ja Sara H! :) Itsekin tykkään kovin!

Janssku K, oi hitsit, tämäpä kiva yllätys! Kiitos kiitos! :--)

Anonyymi1, vuorokausi on aika yleinen käytäntö, mielestäni on reilumpaa että muiden osallistujien ei tarvitse odotella uutta arvontaa kauaa sen takia että joku ei ilmoita itsestään. :) Voittajaan saatiin kuitenkin heti yhteys, joten nos problemos!

Anonyymit2&3, uutta postausta on ilmaantunut ja kiitoksia! :)

Lähetä kommentti