tiistai 11. kesäkuuta 2013

Arvontaa pukkaa!

Joku saattaa muistaakin että taannoin lupasin pitää arvonnan, mikäli rekisteröityneitä lukijoita tulee se 200 täyteen. Noh, nyt näin on päässyt käymään, joten pistetään pienimuotoinen arvonta pystyyn! Yritin kehitellä sellaisia palkintoja jotka sopisivat niin freteille, kissoille kuin koirillekin, mutta pääasiassa nämä ovat kyllä sellaista pienten elukoiden juttuja.
Palkintona on siis Gimpetin vitamiinitahnaa, rapiseva leikkitunneli, vinkuva lateksikana, Hau Haun kanafileitä sekä aktivointipeli. Arvontaan on aikaa osallistua aina kuun loppuun saakka, arvonta suoritetaan maanantaina 1.7. ennalta määräämättömään kellonaikaan, arvontakonetta apuna käyttäen.

Arvontaan osallistuminen on simppeliä! Klikkaa itsesi lukijaksi ja kirjoita kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi sekä pienet perustelut siitä mikä tekee blogistamme lukemisen arvoisen ja paina lähetä. (Anonyymit lukijat armahdettakoon tämän kerran!). Jokaisella henkilöllä on käytössään yksi (1) arpa, voittaja ilmoitetaan täällä blogissa, ja hänelle ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti. Mikäli arvonnan voittaja ei vastaa yhteydenottoon vuorokauden sisällä, suoritetaan arvonta uudestaan.

Karvainen joukkiomme toivottaa oikein hyvää arpaonnea jokaiselle!

♥ Manta

P.S. Kiva huomata että teitä on jo noin paljon!

49 kommenttia:

Remy kirjoitti...

Mäpä aloitan! Tykkään blogissa asiapitoisesta tekstistä, huippuhienoista kuvista ja selkeästä ulkoasusta. Fretit ne tänne vetää tietysti! Toivoisin ehkä vähän tiheämpää postaustahtia, mutta laatuhan korvaa määrän. :) reetta_kl@luukku.com

emppu kirjoitti...

Osallistun! :) Blogistasi löytyy niin asiatekstejäkin kuin peruskuulumisia, mutta kaikki on kirjoitettu yhtä kiinnostavasti enkä jätä yhtään postausta koskaan lukematta! Varsinkin fretti-info osio on hyvä näätää harkitsevalle tai juuri sellaisen saaneelle. Toivon että tälläinen olisi ollut jo silloin kun itse hankin frettiä.
Pidän blogisi selkeästä ja kauniista ulkoasusta sekä ottamistasi valokuvista, jotka ovat aina tarkkoja ja suunnitellun näköisiä. Kaiken kaikkiaan siis mahtava blogi! :)

emilia.larmala@gmail.com

Jenny kirjoitti...

Lukijana ollut jo joitain kuukausia. Sinulla on kiinnostava lauma, kirjoitat hyvin ja laitat paljon hyvälaatuisia hauskoja kuvia. Siitä minä tykkään!

jey@wippies.fi

Saara kirjoitti...

namunasun@gmail.com

Monipuoliset tekstit ja kivat kuvat pitävät mielenkiinnon yllä!

Janika kirjoitti...

ritakoira@hotmaail.com
Blogissa on mahtava ulkoasu ja hieman erilaisempi aihe kuin useimmissa muissa eläinblogeissa. Upeaa kirjoitusta!
(On ne eläimetkin ihan söpöjä;D)

Wilma♥ kirjoitti...

fretit ja toki myös koiratkon ovat niin suloisia ja itse olen saanut todella paljon tietoa freteistä täältä♡

s-posti: wilmaliina@gmail.com

Huiskuhantamme kirjoitti...

Osallistun ja lukijana olen!:) milla_maaria95[at]hotmail.com
Lukijaksi liityin aikoinaan siksi, että blogin päätähdet olivat kovin mielenkiintoisia, mukava ulkoasu ja paljon kuvia sisältävät postaukset tekivät vaikutuksen :)

Siiri kirjoitti...

siiri.nakkonen@gmail.com

Rupesin blogia lukemaan koska halusin lisää tietoa freteistä, ja sain mitä halusin ;) Blogi on täynnä sellaista tietoa mikä on hyvä tietää kun oma fretti on :) nyt kun on omia frettejä on mahtava seurata Eeliä, koska Eelin kaksi sisarusta mulla on ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mukana arvonnassa uutena lukijana! olen toki lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en ollut "virallisilla listoilla". Blogissasi parasta on positiivinen asenne ja ihanat fretit :) Olen itse haaveillut fretistä jo kauan, mutta tällä hetkellä meillä on pieni chihuahua jolle palkinto kelpaisi myös :D
-Shiva-
suddenconnection(at)hotmail.com

Iiris kirjoitti...

Frettijutut kiinnostaa! Fretin hankkiminen on suunnitteluasteella itsellä.

iisku(at)suomi24.fi

Viivi Peltola kirjoitti...

olivia.peltola@hotmail.com

Blogissasi parasta ovat pitkät ja asialliset postaukset. Kirjoitat todella hyvin :)

Nata kirjoitti...

natalia.halme@hotmail.com

Tassujen Tahdissa -blogi on lukemisen arvoinen monien syiden takia, mutta haluan erityisesti kiittää kivasta kirjoitusasusta. Sopivan asiallista ja virheetöntä, mutta kuitenkin rentoa tekstiä, pidän kovasti.

Hantta kirjoitti...

hantta_91@hotmail.com

Blogissa parasta ovat laajat hyvin kirjoitetut asiatekstit sekä hienot kuvat! Eläinlauman näyttelyhommia on mielenkiintoista seurailla ja väillä on kiva kuulla myös sinunkin kuulumisia. :)

Miia kirjoitti...

miiamau@hotmail.com

Sun blogi ehdottomasti yks mun lemppareista! Oot kertonut selkeästi kaikki asiat freteistä ja niiden hyvistä ja haittapuolista. Sun blogista oli hyötyä silloin kun halusin vähän enemmänkin tietoa freteistä kun harkitsin itse fretin hankintaa. Päätin siirtää hankintaa hieman myöhemmälle ajalle jolloin ajankohta olisi parempi :) Kiva muutenkin,että blogissa on tosi monipuolisia postauksia! :)

Kiia kirjoitti...

kiiajp96@gmail.com

Rupesin lukemaan blogiasi koska minua kiinnosti fretit paljon ja olisin halunnutkin sellaisen, mutta minulle tulikin koira niin se saa nyt vähäksi aikaa riittää :D Sun blogista tekee lukemisen arvoisen; kuvat joita on joka postauksessa sopivasti ja ne on hyvä laatuisia. Teksti joka on huolellisesti ja selkeästi kerrottu/kirjoitettu ja tietysti kaikki ihanat valloittavat lemmikkisi♥

Mari kirjoitti...

marijarvinen99@windowslive.com

Aloin lukemaan blogia ensin ihanan ulkoasun perusteella. Pidempään lukeneena olen aivan koukussa fretteihin... Blogista löytyy hyvälaatuisia ja suloisia kuvia, siistiä tekstiä, erikoispostauksia ja lisäksi super suloinen nappisilmäinen akita :)

Janette kirjoitti...

jajore@luukku.com

Päädyin sattumalta tähän blogiin, kun etsin freteistä lisää tietoa. Ensin ihastuin ulkoasuun, ja siitä innostuneena aloin tutkia blogia lisää.
Täältä sivulta löytyy hyvin tietoa freteistä ja monipuoliset postaukset veivät mennessään!:)

Pinja-Emilia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

hautalapaula@suomi24.fi

Blogissa on laadukkaat hyvät kuvat ja postauksia on kiva lukea, koska kirjoitat mielestäni sujuvasti. Täältä löytää myös paljon hyödyllisiä vinkkejä ja tietoa eläimistä.

Jonna kirjoitti...

dwayre@luukku.com

Kiinnostuin freteistä ja löysin pian tämän blogin. Frettikuume ei ole yhtään hellittänyt, kun on katsonut täältä kivoja kuvia ja tekstejä. Tykkään tosi paljon, kun täällä on kirjoitettu myös fretin pitämisen huonoja puolia yms. Nykyään blogi on myös monipuolisempi, kun Misla tuli kuvioihin. On ollut kiva seurata sen kehittymistä blogin välityksellä. :)

Riina kirjoitti...

riina@tutka.net

Laadukkaita fretti blogeja on todella vähän. Luen blogiasi oikeastaan siksi, koska kuvat ovat niin ihania, sydän sulaa kun katselee frettien ilmeitä. :)

Jutta H kirjoitti...

jutta.hongisto@hotmail.com

Olin nuorempana pitkään kiinnostunut freteistä, mutta ne olivat suomessa vielä niin harvinaisia, etten törmännyt frettiharrastajiin yhtään missään. Sitten myöhemmin törmäsin tähän blogiin ja kiinnostus heräsi uudelleen! Tätä blogia lukiessa saa realistisen kuvan pienten näätien elämästä ja niiden hoidosta. :) Tykkään!

Nonno kirjoitti...

Lievittää sopivasti hetkittäin omaa pentukuumetta!


sarianna.kuusela@gmail.com

hildur katarina limén kirjoitti...

katarina.sallyla @ gmail.com

Blogistasi on löytynyt paljon uutta tietoa ja vastauksia vaikeisiinkin kysymyksiin. Olet koonnut aivan loistavia postauksia. Vuosi sitten aivan uutena kodinvaihtajafretin omistajana täältä löytyi hyvää luettavaa. Ihailen sitä, miten jaksat paneutua ja panostaa kirjoituksiisi.

Lisäksi Frettejä vailla kotia -postauksesi kautta saattaa meille tulla piakkoin uusi frettiystävä. :>

Jonna kirjoitti...

Blogissasi on paljon asiaa ja tuo näätälauma on varsin valloittava. Panostat kirjoituksiisi ja moni fretistä haaveileva varmasti löytää täältä paljon hyvää tietoa.

Tuon palkinnon antaisin siskoni frettikaksikolle ja saisin nauttia taas maailman parhaan näätätädin tittelistä ;)

Sara H kirjoitti...

kirppu901@gmail.com

Tämä blogi vaan on jotenkin niin ihana ;D Kirjoitustyyli on hyvä ja ulkoasukin aivan mahtava! Lisäksi fretit (ja koira) on vaan niin ihania :3

Peikko kirjoitti...

Aloin lukea blogiasi sillon kun etsin tietoa näädistä. Tykkään tästä ulkoasusta tosi paljon, pidän myös kun teksti on hyvin kirjoitettu mutta ei ole kuitenkaan liian vakavaa ja liian asiallisesti kerrottu. Pidän siitä kanssa kun tuot täällä niin vahvasti omia mielipiteitäsi esille, joita jotkut saattavat kauhistella ja katsella kuin halpaa makkaraa.
Jatka samaa rataa! :)

penny.z@hotmail.com

banaani kirjoitti...

Mielestäni blogisi on todella hyvä, olen saanut blogistasi monia vinkkejä ja oppinut paljonpaljonpaljon lisää freteistä ja niiden hoidosta. On mukava saada lukea jostakin myös arkisempia asioita jotka ovat jokaiselle frettien omistajalle päivittäisiä, eikä vain kaunisteltuja ja ruusuisia löpinöitä pikkutorahampaista :)

Emilia kirjoitti...

Rupesin lukemaan blogiasi kun sain ensimmäisen näätäni rakkaan Palleron.
Olin kokematon ja sain blogistasi niin paljon apua, olen kiitollinen että perustit blogisi..
Sinun blogi on muutenkin paras mitä olen ikinä lukenut, olet paras kirjoittamaan ynm...

Aida.koiraz@gmail.com

Moona kirjoitti...

Löysin blogisi, kun etsin fretti aiheisia blogeja. Jäin heti koukkuun, kun on niin ihania ja kauniita kuvia sekä selkokielistä tekstiä. Olen saanut paljon uutta oppia freteistä blogisi kautta ja haaveilenkin oman näätäläisen hommaamisesta, kun aika on otollinen. Jatka samaan malliin! (:
moona_dufva@hotmail.com

Eve87 kirjoitti...

eveimmonen1987@gmail.com

Hieno ulkoasu ja paljon oikeaa asiaa. Miellyttävä lukea :)

Kassu kirjoitti...

kasse-@suomi24.fi

Manta osaa kirjoittaa blogiin selkeästi ja hauskalla tavalla ! aloin seuraamaan blogia sattumalta , kun manta linkitti sen joskus fb-sivulleen . Eipä varmaan enempiä perusteluita tarvitse ...

miranda kirjoitti...

Sun blogi oli ensimmäinen paikka mistä löysin vastauksia mielesse pyörineisiin näätäkysymyksiin selvällä suomenkielellä niin että mäkin oikeesti ymmärsin kaiken mitä luin :) niinpä liityin lukijaksi ja tässähän mulla on teidän Navin velipoika kotona :P

miranda.kyllonen@gmail.com

Asta kirjoitti...

asta.rekila@gmail.com, ja lukia olenkin jo ollut hyvän aikaa.

Luen, koska blogi koskee lähinnä frettejä, jotka ovat kiinnostavia otuksia. Ja joskus juteltu petsiessä muutama viesti. Ja vastasit tosi innokkaasti kysymyksiin. Tykkään! :)

Sini Sironen kirjoitti...

Rupesin lukemaan blogiasi ennen kuin meille tuli lötköpötkö nimeltään Aapo. :) Pidän tekstiesi monipuolisuudesta ja vahvoista mielipiteistäsi!
sini.sironen@gmail.com

a ny kirjoitti...

aamanda@live.fi

Liityin äsken lukijaksi. Blogisi ulkoasu on todella kauniisti toteutettu ja alan mielenkiinnolla nyt lukemaan tekstejäsi :)

Hulmis kirjoitti...

maria.tapola@kolumbus.fi

Me seurataan ahkerasti!
http://postimg.org/image/xlnl6e2vf/ (levitän söpöyden ilosanomaa tämän linkin myötä)

Blogin puoleen vetää aihe (näätäsiä! <3) ja hyvin jäsennellyt tekstit (esim noi aiheittain kirjotetut artikkelit) ja toimiva ulkoasu.


Hulmis kirjoitti...

Minä ja hän http://postimg.org/image/xlnl6e2vf/ seurataan ahkerasti!

Hyvin jäsennellyt tekstit (esim noi aiheittain kirjotetut artikkelit) ja söpö sekä selkeä ulkoasu :)

maria.tapola@kolumbus.fi

Anonyymi kirjoitti...

Olen oikein metsästänyt tätä blogia ! :) Kaikki lähti siitä, kun näin Mislan joskus mätsäilemässä Seinäjoella. Heti kotiinpäästyäni petsieen ja sieltä hakuun "Misla". :) Löysin petsien kautta blogin osoitteen ja nyt kun vihdoin löysin tämän, päätin liittyä lukijaksi ! :) Todella kaunis ulkoasu ja mielenkiintoisia tekstejä ;) Kiitos että jaksat bloggailla :)

wessupee@gmail.com

Ellinoora kirjoitti...

Aina ensimmäisenä blogeissa katson niiden ulkoasua, johon tässäkin tapauksessa ihastuin ja voi tämä nykyinen on niin upea! Pelkästään se tekee blogista mielenkiintoisen ja houkuttelevan. Toisekseen sinulla on aivan ihastuttavat fretit ja Misla on kovin sievä sekin! Olen salaisesti ihastunut fretteihin ja ehkä joidenkin vuosien päästä minulla on aikaa ja rahaa paneutua näihin koirien ohella. Tämmöiset elukat saattavat aiheuttaa vakavaa kuumetta. :( Kolmanneksi kehut kirjoituspuolesta, kirjoitat todella hyvin ja mielenkiintoisesti ja asiapitoisesti! Noista Fretti-info -postauksista on varmasti suuri hyöty usealle ihmiselle, ja muutenkin kirjoitustyylisi on sellainen, että minäkin jaksan sitä lukea innolla. Tämä on ehdottomasti yksi lemppariblogeistani. :)

riemunkiljahdukset@gmail.com

ipsu kirjoitti...

Heippa!
Törmäsin blogiisi kauan sitten(?) etsiessäni tietoa freteistä. Huomasin että täältä sitä ainakin löytyy, kiva kun olet jaksanut kirjoitella ja jakaa tietämystäsi monesta asiasta. Erittäin mukava, söpö ja mielenkiintoinen blogi!
id_a0@hotmail.com

Iina kirjoitti...

Täällä uus lukija! :) Blogi on mielenkiintoinen, jutut kirjoitettu hyvin, kuvat on tosi hyviä ja ulkoasua hieno ja selkeä!

iiscu@hotmail.com

Kala kirjoitti...

Hienot kuvat ja mielenkiintoiset jutut saavat minut seuraamaan blogiasi.

salakkala@luukku.com

Mandariini kirjoitti...

Hyvin kirjoitetut jutut, todella upea ulkoasu.

mandariini7@hotmail.fi

LucyLust kirjoitti...

Hyvin usein törmää blogeihin (aiheesta riippumatta) joissa tekstiä on n. kaksi lausetta, kuvat otettu pokkarilla salaman kanssa 2cm etäisyydeltä niin että ne on ylivalottunutta mössöä ja harmillisesti ne blogit on aloitettu hyvin ja intohimoisesti mutta loppuuvat karusti seinään.. Sinun blogisi on tämän kaiken vastakohta. Aina on mielenkiintoisesti kirjoitettua tekstiä, jonka jaksdaa lukea vaikka se olisikin romaanin mitoissa, valokuvat on kauniita ja tietenkin fretit. :3 Asiatekstiä on mukava lukea ja blogin parissa viihtyy.

lotta.ruutiainen@gmail.com

Tiia kirjoitti...

tiia.taipale@netikka.fi

Pidemmän aikaa lukijalistalla keikkunut ja innokkaana uusia postauksia odottanut! Blogi on ulkoasultaan koukuttavan selkeä ja helppolukuinen sekä kuvat tekstiin sopivia. Teidän lauma on vaan kertakaikkiaan niin mukaansatempaava, ettei kukaan tänne eksynyt voi olla tykkäämättä! :D

Wiiwi K kirjoitti...

viivivappu@gmail.com

Minäkin jo pidemmän aikaa tätä blogia olen seurannut (tosin anonyyminä), ja aina olen jotain uutta oppinut näistä pikku elukoista. (:
Teksti on selkeää, ja paljon. Tyhmempikin ymmärtää sanottavasi.
Kuvat ovat laadukkaita, niitäkin mukavasti.
Ulkoasukun on myös selkeä ja "rauhallinen" (ei pomppaa silmiin huonolla tavalla, eikä ole muutenkaan levoton).
Blogia myös houkuttelee lukemaan näätälauman sattumuksien lisäksi ihana Misla <3

Jatka samanlaista bloggausta, tätä blogia on kiva lukea (;

Anonyymi kirjoitti...

kirsi@sateinen.net

Ulkoasu on tosi hieno (tosin se edellinen oli mun mielestä parempi, sorge :D) ja tekstit mielenkiintoisia. Oon haaveillut aina freteistä ja sen takia onkin kiva lueskella niiden otuksien arjeasta, vaikka itellä ei sellaisia olekaan.

katruska kirjoitti...

violence98@hotmail.com

aloin seuraamaan Blogia koska mua kiinosti frettit

Lähetä kommentti