torstai 9. toukokuuta 2013

Voittoputki jatkuu!

Aamulla oli hirvittävän surkea keli, satoi ja oli muutenkin synkän näköistä. Pohdiskelin puoli aamua että jaksaisiko sitä lähteä mätsäreihin ollenkaan kun sää on tuollainen, päädyin sitten heittämään kolikkoa asiasta ja niin vaan tuli lähdettyä. :D

Ihan hyvä että lähdettiin, sade lakkasi aika pian ja vaikka aurinko ei paistanutkaan niin sää oli silti ihan siedettävä. :) Pentuja oli reilut parikymmentä, Misla esiintyi tuttuun tapaansa nätisti ja pentuluokasta napattiin sijoitus PUN1! Ei siis päästy kotiin ihan vielä..

BIS kehässä sitten koitos jatkui, Misla tosin alkoi olla jo hirveän kyllästyneen oloinen ja itsellänikin oli kuuma ja hiukan huono olo, sijoituttiin kuitenkin hienosti sijalle BIS2!! En voi uskoa että tuo oma rakas ruippana oli koko mätsärin toisiksi paras, mutta totta se näyttää olevan! :D

Tästä kuvasta huomaa hyvin kuinka Mislaa loppupeleissä kiinnosti enää.. :D Harmi kun leukahihna on liian alhaalla, mutta eipä paljon itseäkään hutsittanut panostaa kun piti saada vain nopeasti napattua kuva että pääsi sisälle löhöämään.

Palkinnot oli huippuhyvät! Saatiin iso säkki Jahti&Vahtia, iso pokaali, pari ruusuketta, Hau Haun koiran lahjasetti mikä piti sisällään muutaman lelun, fleecen ja matkajuomakupin, koulutusnamipussi, pari tennispalloa, pieni lompakko tai vastaava, herkkuja, patalappu, puruluita, vitamiinipaketti turkkia ja ihoa varten, mitali ja vaikka mitä muuta! Mätsäri oli muutenkin hyvin järjestetty ja päivä oli mielestäni hyvin sujuva. :) Tuomari rakastui Mislan nappisilmiin täysin, enkä kyllä yhtään ihmettele miksi!

Kiitokset järjestäjille ja kanssakilpailijoille, ja paljon onnea muillekin sijoittuneille!

♥ Manta 

6 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Kovasti onnea menestyksestä! :)

Tiia ja Lotta kirjoitti...

Vautsi mitkä palkinnot, onnea onnea =)

Riina kirjoitti...

Olen niin ylpeä teistä! Kami-Mamma ja kasvattajat Riina ja Juho onnittelee <3

emppu kirjoitti...

Hyvä Misteli! <3

Kitti kirjoitti...

Onnea nappisilmälle omistajineen! Todella kaunis tyttö!

Nata kirjoitti...

Tosi runsaat palkinnot, vautsi! Onnittelut molemmille, hienosti vedetty! :--)

Lähetä kommentti