sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Taavi 2v! ♥

Maailman upein suklaapoju Pickpocket's Chunky Monkey eli Taavi saavutti tänään kahden vuoden iän! Tuttujen kesken läskinä, lyllerönä ja ihrapallerona tunnettu kultamuru on kuitenkin tällä hetkellä oikein solakassa ja hienossa kunnossa, vaikka ruoka ja uni sekä rapsuttelutuokiot maittavat yhtä hyvin kuin ennenkin. :) Paljon onnea myös kaikille Taavin suklaasisaruksille!

♥ Manta

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ovatko kaikki frettisi tarkoituksella erin värisiä? :::::)

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Kyllä ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kiittää tästä mahtavasta blogista! Olisin ollut kiinnostunut ottamaan fretin, mutta nyt kun tätä olen lueskellut, olen tajunnut että ei se sopisi meille :( Mutta parempi että tajuaa tässä vaiheessa, kuin vasta sitten kun olisi jo eläin hankittuna. Parempi nimenomaan sille eläimelle siis.
No, ainakin voin katsella kuvia ja videoita sekä lukea tätä blogia :) Kiitos kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

mistä olet ostanut tuon frettihäkkisi? :)

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Kiitos itsellesi! :) Aina on mukavaa saada kivaa palautetta. Ymmärrän sinua täysin, itsekin lueskelen mielenkiinnolla esimerkiksi rottablogeja, vaikka tiedän etten koskaan pysty sellaista omistamaan. On kuitenkin mukava seurailla toisten elämää ja katsella kuvia ja olla ihan vain iloinen toisten puolesta. :) Ja tuo on todella hyvä pointti, monilta kodinvaihtajilta vältyttäisiin jos ihmiset ajattelisivat tarpeeksi pitkälle!

Anonyymi: Double on yksityiseltä henkilöltä joka myi tarpeettomana sen pois, lisäkerroksen ostin Peten koiratarvikkeesta. :)

Lähetä kommentti