lauantai 25. toukokuuta 2013

Se ois kesä nyt!

Oi hitto mikä fiilis! Parin kuukauden aikana tehdystä työmäärästä, kiireistä sun muusta turhasta huolimatta fiilikset ovat tällä hetkellä hurjan korkealla, kesä on vihdoin täällä!! :--) Ulkotarhan rakentaminen edistyy hyvää vauhtia ja muutaman päivän päästä pääsen kuvailemaan nätäävauvoja ja hakemaan Navin kotiin, lisäksi kesäkuussa on vuoroja puolet normaalia vähemmän joka sopii minulle paremmin kuin hyvin, sillä viimeisen parin kuukauden aika on tuntunut siltä että kaikki leviää käsiin ja mihinkään suuntaan ei ole tarpeeksi aikaa. Kuitenkin, palailen hiukan pidempien ja perusteellisempien kuulumisten kera hetken kuluttua, tarkoituksenani oli vain lätkäistä teille piristykseksi "muutama" ihanan kesäistä näätäkuvaa, joten tässäpä niitä tulee!♥ Manta

4 kommenttia:

Asta kirjoitti...

Eelinhän piti olla viimenen ;)Voiko freitit olla yönkin ulkona?

mantu kirjoitti...

Asta: Niinhän se taisi mennä, mutta noh, näin pääsi käymään. :D
Kyllä voivat olla, frettien ulkotarhaan tulee myös paksummasta vaneerista tehty sopivan tilava mutta sopivan ahdas koppi joka sitten vuorataan vilteillä sun muilla lämmikkeillä, tietty nuo lämmittävät myös toinen toisiaan kun nukkuvat aina niin liki. :) Kesäisin ei edes kovin kylmä ole, meillä on yövytty reilusti yli -10 asteen pakkasillakin ulkona ja hyvin on pärjätty, totuttelukysymys. :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko toi uusin sitte se sun jalostusnaaras? ;)

mantu kirjoitti...

Anonyymi: Ainakaan tämänhetkisen tiedon mukaan ei, sillä eläinlääkäri totesi Navilla sivuäänen sydämessä. Tästä huolimatta tyttö muuttaa meille, eläinlääkäri oli toiveikas ja piti hyvin mahdollisena sitä että kun Naville karttuu lisää ikää, se saa paljon liikuntaa ja kun lihakset kehittyvät niin sydän vahvistuu ja sivuääni katoaa kokonaan.

Lähetä kommentti