tiistai 30. huhtikuuta 2013

Misla näkee punaista!

Nyt kun Misla on vihdoin ollut terveiden kirjoissa jo hyvän tovin, uskaltauduimme täällä Seinäjoella järjestettyihin mätsäreihin piipahtamaan. Match Show järjestettiin sunnuntaina Minimanin parkkipaikalla ja onnekseni sen verran inhimilliseen aikaan että sain nukkua muutaman tunnin yötöiden jälkeen. :)

Koiria ja pentuja etenkin oli paikalla hyvä määrä, pentuja oli muistaakseni 44. Harmittaa kun en itse ottanut kameraa mukaan, aamulla katsoin sitä todetakseni akun olevan lopussa ja että minulla ei ole aikaa sitä ryhtyä lataamaan, mutta onneksi pikkusiskoni tuli paikalle vahtimaan tavaroita ja räpsimään kuvia omalla kamerallaan.

© Siiri Pihala

Misla oli mukavan pirteällä tuulella ja seurailikin nätisti. Myös seisomisessa ruvetaan pikkuhiljaa edistymään ja Misla alkaa ottaa jo itse hiukan parempaa asentoa, silti kuitenkin välillä turvaudun ketaroiden asetteluun ja sen Misla antaa onneksi tehdä hienosti. Ensimmäinen kehä meni kivasti, Misla näytti hienosti hampaat tuomarille vaikka tyypilliseen tapaansa kävikin vähän ilokierroksilla kun tajusi tuomarin tulevan morjenstamaan. Antoi kuitenkin käpälöidä muutenkin tosi hienosti. Vastustaja oli jälleen myös hyvä ja tuomarikin kertoi päätöksen olevan vaikea kun kummatkin ovat niin tasaväkisiä, parista ilopompusta huolimatta punainen nauha meni Mislalle ja itse olin tietysti enemmän kuin tyytyväinen, punainen linja jatkukoon!

Olimme sen verran loppupäässä että ei mennyt kovin kauaa kun päästiin jo aloittamaan värien kehät. Tuomari toimi hiukan eri tavalla, kun koirakoita ei yksitellen tiputeltu pois vaan tuomari valitsi parin kierroksen ja seisotuksen jälkeen neljä joiden sijat päätettiin myöhemmin. Tuomari valitsi todella sievän ja hienosti käyttäytyvän 4kk ikäisen huskynartun, hiukan alle vuoden ikäisen afgaanin ja muistaakseni juniori-ikäisen leonbergin. Yksi paikka jäljellä, Misla seisoi hienosti rauhassa paikallaan ja piinaava odotus tuntui kestävän ikuisuuden, lopulta tuomari tuli pyytämään meidät jatkoon! Wohoo!

© Siiri Pihala

© Veera Antila

Näiden kolmen muun kanssa sitten ravailtiin pari ympyrää ja seisoskeltiin, ja sijoitukseksi saatiin loppujen lopuksi PUN3!! Olin hurjan tyytyväinen ja iloinen, nämä olivat kuitenkin Mislan kolmannet mätsärit joten tyttö ylitti odotukseni jälleen kerran totaalisesti! :) Niiiiin ylpeä! Palkinnotkin olivat ihan kivat, sievä ruusuke ja pokaali, herkkuja ja lahjakortti Minimaniin. Ehkä tuo Mislankin palkintohylly tästä lähtee pikkuhiljaa täyttymään. ;)

Tampereen suunnitelmatkin muuttuivat hiukan - paremmiksi nimittäin! Aiemmin tarkoituksenani oli vain piipahtaa siellä, eli lähteä huomenna aamulla ja tulla samana päivänä takaisin, mutta toivon saavani järjestettyä asiat niin että saan olla Tampereella perjantai-iltaan saakka. Pidempäänkin olisi tietysti ollut mukava olla, mutta jonkun on oltava myymässä humaltuneille ihmisille hampurilaisia perjantaiyönä. :D Alan siis valmistella itseäni (ja koiraa) pikkuhiljaa reissuun, tämä viimeinen päivä tuntuu yhtäkkiä hirveän pitkältä ajalta odottaa, mutta eiköhän se kestetä! Palaillaan viikonloppuna näätävauvakuvien kera.

♥ Manta

2 kommenttia:

Asta kirjoitti...

Hienosti meni kyllä! Niin monesta koirasta pääsi sijoille. Onnea!

Kitti kirjoitti...

Hienoa! Ja niin kaunis tyttö!

Lähetä kommentti