torstai 21. maaliskuuta 2013

Blogiviikon helmet

Viime viikolla ihmiset saivat linkittää blogejaan, joista minun tavoitteenani oli valita kolme mieleisintäni blogia. Blogeja tuli paljon ja erilaisista aihepiireistä, iso kiitos kaikille bloginsa linkittäneille, tässä kolme mielestäni parasta blogia satunnaisessa järjestyksessä Näitä aion ehdottomasti jatkossakin seurata! :)


Aivan ihastuttava, jo muutaman vuoden pystyssä ollut blogi parin kanin ja rotan elämästä. Erityisesti huomioni kiinnitti hienot ja laadukkaat kuvat, joita on todella kiva katsella! Blogi on aktiivistunut hurjasti viimeisten parin kuukauden aikana, mikä on tietenkin vain isoa plussaa. Vaikka itse en omista kaneja enkä rottia, enkä niistä ole kovin kiinnostunutkaan, niin näiden kuvien ja tekstien myötä sitä viimeistään kiinnostuu väkisinkin! Tästä blogista hiukan tietämättömätkin voivat oppia näiden eläinten ruokinnasta ja elämästä ylipäätään. Mahtavan kokonaisuuden kruunaa yksinkertainen mutta kaunis ulkoasu!Tässä blogissa huomio kiinnittyy ehdottomasti ensimmäisenä todella upeisiin valokuviin, joita voisi ihastella monta tuntia putkeen. Kun kuvien ihastelulta kerkeää, huomaa että myös tekstiä löytyy paljon ja koska kieliasu on hyvää ja tekstit ovat muutenkin varustettuja ripauksella huumoria, on niitä myös kiva lueskella! Blogiin on selvästikin panostettu kaikella mahdollisella tavalla, hieno ja omaperäinen ulkoasu suorastaan kutsuu katselemaan ja tutustumaan blogiin enemmän. Blogi on vielä suht. tuore, mutta on silti kerännyt jo ison joukkion vakituisia seuraajia, enkä yhtään ihmettele!

Tämä blogi on varmasti sellaisten ihmisten mieleen, jotka itsekkin harrastavat koiriensa kanssa jotain. Blogista pääsee seuraamaan kuulumisia toko-, agility- ja näyttelytreeneistä sekä -kilpailuista, ja myös lauman normaalista arjesta. Tässäkin blogissa kuvat ovat omaan mieleeni se ehdottomasti paras juttu, postaukset on maustettu laadukkailla kuvilla joiden sommittelu on erittäin toimiva ja omaperäinen! Blogin ulkoasukin on hieno ja erikoinen, ja näkee että siihen on panostettu. Kirjoitusasu on luontevaa ja tekstit sopivan pituisia, mukava lisä ovat satunnaiset videot, joista voi itsekin saada kisakärpäsen pureman!

♥ Manta

3 kommenttia:

Silja kirjoitti...

Hui apua! Kiitos ihan todella paljon! :)

Riitta kirjoitti...

Voi kiitoksia paljon! :)

BeaTheShepherd kirjoitti...

<3 aww ihana, kiitos kehuista! :)

Lähetä kommentti