tiistai 12. helmikuuta 2013

Piskit pellolla

Käväisin tänään taas kotona landella Mislan kanssa. Äidilläni oli syntymäpäivä, oli kiva sää, auto oli käytössäni ja Misla tarvitsee treeniä autoilussa, joten päätin napata koiran apukuskin penkille ja ajella kotosalle! Napsimme muutamia kuvia Mislasta ja Popista pikkusiskoni kanssa, koirat saivat hyvän hankitreenin juostessaan ees taas pellolla ja minä kivoja kuvia. :) Molemmat automatkatkin sujuivat hyvin ja ilman oksentelua, mistä olen enemmän kuin iloinen! Eiköhän tuo matkapahoinvointi tuosta hellitä kun tehdään vaan paljon pieniä matkoja ja mahdollisimman usein. Minulla on salaisissa kansioissani kuvia myös Mislasta ja kaverini Meli-japaninpystykorvasta telmimässä pellolla, mutta kuvien käsittely on edelleen vaiheessa, joten niitä saadaan vielä hetki odottaa. Perhanan valkotasapainot ja kuvat kun näytätte ulkona nestekidenäytöltä aivan erilaiselta kuin kotona tietokoneen ruudulta katsottuna...♥ Manta

6 kommenttia:

Viivi Peltola kirjoitti...

Ihan ulkonako järkkärillä kuvailet?

mantu kirjoitti...

Viivi Peltola: Juu kyllä. Ulkona ja sisällä. :P

Jenny kirjoitti...

Voi ihanuus että Misla on nätti akitalapsonen <3!

mantu kirjoitti...

Jenny: Kiitoksia! :--) Olen samaa mieltä. ;)

Sofia kirjoitti...

Meillä kans Linus tuppaa oksentelemaan bussissa (taitaa olla tuo Helsingin paikallisliikenteen bussien meno niin vauhdikasta) mutta lähijunassa ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa. Eena ei ole muistaakseni oksentanut Ikinä missään kulkuneuvossa :)

mantu kirjoitti...

Sofia: Hahah, joo autot/bussit ja junat taitaa olla kyllä ihan eri maata, noilla nelipöyräisillä kuitenkin kääntyillään ja hidastellaan ja kiihdytetään ja meno on paljon epätasaisempaa. :) Toivottavasti saataisiin Misla tottumaan autoiluun ennen huhtikuuta kun pitää tehdä jo vähän pidempiä reissuja näyttelyiden takia.

Lähetä kommentti