tiistai 26. helmikuuta 2013

Koirapuistopuistokoira!

Ollaan käyty Mislan kanssa ahkerasti koirapuistoilemassa sen jälkeen kun saatiin tehosterokotukset kuntoon, ihan vain sen vuoksi että Misla tottuisi siihen että ympärillä on jos jonkin näköistä, kokoista ja luonteista koiraa. Muutaman kaverin Misla on saanut, mutta akitoille tyypilliseen tapaan se on hyvin pidättyväinen eikä todellakaan intoudu leikkimään helposti. Lapinkoiramme Poppi ja ystäväni japaninpystykorva Meli ovat Mislalle mieluisia kavereita, ja koirapuistoistakin on löytynyt parsonrusseli, shetlanninlammaskoira ja lapinporokoira joiden kanssa ollaan ihan hyvää pataa. :) Misla on kuitenkin osoittautunut aikamoiseksi sakurasistiksi, eikä ole lämmennyt kunnolla vielä yhdellekään saksanpaimenkoiralle niiden yrityksistä huolimatta.

Kuvat ovat suurin osa taas valkotasapainoiltaan ihan päin persettä. En malta odottaa että tuo perhanan lumi sulaa pois ja ulkona on taas normaalin näköistä. Olisin toki voinut muokkailla kuvat ennen tänne laittamista, mutta kivoja kuvia oli niin monta ettei hutsittanut ryhtyä sellaiseen urakkaan, joten, joudutte tyytymään näihin.


Neiti sosiaalinen.... 
♥ Manta

2 kommenttia:

Nata kirjoitti...

Ompa teidän koirapuisto suosittu! Mää oon nähny Utajärven koirapuistossa toisen koiran tasan kerran elämässäni :---------D

mantu kirjoitti...

Nata: Hahahha! :'D Meillä on täällä lähialueella neljä koirapuistoa, tää on se suosituin missä yleensä ollaan sitten pyöritty. :)

Lähetä kommentti