keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Keskuuteemme on astunut aivot omaava lemmikkieläin!

Eilen sitten koitti se päivä jota on odotettu kuin kuuta nousevaa; haimme viimein pienen akitatyttömme kotiin! Misla on hurjan kaunis pentu joka on siis meillä sijoituksessa, ainakin nyt tyttö näyttää kovin äidiltään mikä on parempi kuin hyvä asia. ;) Tälle vuodelle on myös buukattu jo "muutamat" näyttelyt, frettinäyttelyistä ei vielä ole tietoa sillä niistä infoa saadaan vasta myöhemmin kevään/kesän mittaan, mutta kyllä niitäkin ainakin kolmet tulee WCWFS13 jälkeen olemaan, mahdollisesti neljät jos pääsemme taas loppukesästä lähtemään Viroon!

Kommentointi toimii jotenkuten mutta ongelmia ilmenee, palautettakin on tullut että ei oikein tahdo pelata ja että kommentointi-into on mennyt kun koko homma on jotenkin niin köppäinen. Tämän vuoksi ulkoasu menee kokonaan uusiksi jossain vaiheessa, mutta ei vielä.

Kuvia kerkesin jo jonkin verran napsia joten ajattelin lätkäistä niitä pari tähän katseltavaksi. :) Misla on kotiutunut oikein hyvin, hienosti tekee tarpeet ulos ja jos ei olla keretty/tajuttu viedä pihalle niin on sitten tehnyt lehdelle. Fretteihinkin ollaan jo ruvettu tutustumaan, kumpikaan osapuoli ei ole vihainen toisilleen ja Misla yrittää ja haluaisi jo kovasti frettien kanssa leikkiä, mutta ei vain vielä oikein hiffaa että miten se tulisi tehdä. :D Video Mislan ja Taavin touhuista löytyy tästä. Nyt niitä kuvia, tuloillaan on vielä pari Teneriffa-postausta ja sitten ihan yleistä kuulumislässytystä, sekä päivitetty kustannukset -postaus. Kiitos lukijoille kun ette ole kuitenkaan hyljänneet vaikka kommentoinnin kanssa onkin hiukan ongelmia ollut. ;) Pus pus.
♥ Manta 

9 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Tokassa kuvassa Mislan häntä on aika veikeä. :D Suloinen lapsi!

kakru kirjoitti...

Ihana pikku tyttö :)

Janika kirjoitti...

Hienoja kuvia jälleen kerran ja nätti tyttö Misla :) Minäkin sain vihdoin järkkärin, Canon EOS 1100D:n ja sillä tulee paljon parempia kuvia kuin vanhalla pokkarilla :p Ja nyt varmistui sekin että lähdemme WCWFS:n joten siellä nähdään taas. :)

Peikko kirjoitti...

Voi miten se on hirmuisen suloinen pörrö! En kestä :D

Leina Gonzales kirjoitti...

Hei mulla olisi fretteihin liittyvä kysymys. Mulle on tulossa keväällä fretti ja mietin täs että paljonko mun kannattais varata aina kuukaudeks rahaa yhelle fretille. 20-30e ei kuulemma riitä välttämättä niin mikä olis sopiva summa? Ja paljonko sulla menee fretteihisi kuukaudessa? Jos sen jakais neljällä nii sais varmaan aika hyvin suuntaa-antavan summan. Olisi tosi kiva jos vastaisit! ps ihana koira! <3

Jenny kirjoitti...

Voi... ihana. <3

Krista kirjoitti...

Ihanuus! <3 Täällä akita on ikuisuushaave, joka tuskin koskaan toteutuu, kun oma luonne osuu paremmin yksiin vinttipimeiden kanssa. Mielenkiinnolla jäämme seuraamaan. :)

Syanidi kirjoitti...

Oh my god tota tapahtumakalenteria! Ai "muutamat" näyttelyt? x) Mun mielestä tää on ainakin ihan hyvä ulkoasu, vaikka kommentointi onkin vähän erilaista kun se kommenttilomake ei ole valmiina tossa. Ja fontti on tosi pientä mutta kai mä olen sitten vaan vähän sokee. :D Mutta tää on aika hyvä kolmipalstasena.
Ihana pieni prinsessa Misla.

mantu kirjoitti...

Hantta: Sillä on ihana kippurahäntä. <3 Kiitos! :)

Kakru: Olen samaa mieltä, kiitoksia. :)

Janika: Kiva juttu että pääsette matkaan! Nähdään siis siellä, jos vaikka olisi tällä kertaa vähän enemmän aikaa vaihtaa kuulumisia. :D Ja Misla kiittää kehuista. :)

Peikko: No sanos muuta, tuo otus kyllä tekee mut hurjan onnelliseksi. <3

Leina Gonzales: Suosittelisin tekemään vaikka jonkinlaisen säästötilin (millaisen itsekin omistan) ja laittamaan sinne aina rahaa kun sitä vain sinne liikenee. Yleensä menot tulevat isoissa ryppäissä, kuten aluksi fretin hankinta, ruokien hankinta, tavarat, rokotukset, lelut, jne. Riippuu tietenkin siitä miten haluat tilata ruokaa, mutta itse olen kokenut helpommaksi tilata kerralla sellaisen satsin että sillä pärjätään sitten se muutama kuukausi. :) 20 euroa kuukaudessa tuskin riittää ruokiin ja muuhun, frettien ruuat kuitenkin ovat kalliimpia kuin esim. koirien tai kissojen omat. Kannattaa siis säästää rahaa sillä yleensä niitä menoja tulee muutaman kuukauden välein, ja silloin puhutaan usein kolminumeroisista summista, kuten implanteista jne. :) Kiitoksia!

Jenny: Kiitos! :)

Krista: Kiitoksia. :) Heh, itselläni greyhound on myös eräänlainen ikuisuushaave mutta itse varmaan kuolisin stressistä kun pelkäisin että se aina katkoo jalkansa juostessaan, joten sekin saattaa olla ikuisuushaave. :)

Syanidi: Joo, kasvattajan kanssa valkattiin "parit" hassut, eipähän ainakaan tule tylsää. ;D Itseäni ärsyttää kun ei voi kommentoida suoraan ja etenkin se että en pysty enää vastaamaan suoraan toisen kommenttiin, se kaksipalkkinen on siis melkeimpä must juttu toteuttaa jotta saadaan kommentointi pelaamaan. Mutta siihen menee parisen kuukautta, joten pitää pärjäillä tällä siihen asti. :) Misla kiittää kovasti. <3

Lähetä kommentti