keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kerro kerro kuvastin, ken on frettihuoneista kaunehin?

Eilen päätin tehdä taas pitkästä aikaa supersiivot frettihuoneeseen: pesin kaikki petivaatteet, tiskasin juomapullot ja ruoka-astiat todella hyvin, pesin häkin tasot, lattiat ja kaapin, järjestin vaatehuoneessa tällä hetkellä ei-käytössä olevat petivaatteet ja pedit.. Hommaa riitti kyllä aivan tarpeeksi, mutta lopputulos on parempi kuin hyvä!

Muutoksia ei ole juurikaan tapahtunut edellisen frettihuonepostauksen jäljiltä, roudasin kuppituolin pitkän tauon jälkeen takaisin frettihuoneeseen ja ostin pojille lelulaatikon, ne kun repivät aiemman lelulaukun riekaleiksi. :D Lisää leluja kyllä pitäisi ostaa, uusi lelulaatikko näyttää niin kovin tyhjältä tällä hetkellä. Muuten olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen frettihuoneeseemme, pidän siitä hurjan paljon ja varsinkin näin siivouksen jälkeen siellä kyllä silmä ja sielu lepää.
  
 

  
 

  
 


♥ Manta

10 kommenttia:

Janika kirjoitti...

Hieno huone ja nyt puhdaskin :) Paljon siinä on neliöitä?

Nata kirjoitti...

Oon kateudesta vihreä. Etenkin kun teillä näköjään saa tavaraa seinille. Meillä on betoniseinät, eikä kenelläkään tutulla niihin pystyvää poraa. Ikean hyllyt, taulut, koristeet, naulakot.. kaikki makaa turhina varastossa. Vitutus on ankara.

Jonna kirjoitti...

Aivan ihana tuo huone ♥

Hantta kirjoitti...

Niin mahtava! Kyllä oot jaksanu nähdä paljon vaivaa. :) Viimeistään näistä frettihuonekuvista sen kyllä huomaa, kuinka tärkeitä ja rakkaita pojat sulle on!

Jenny kirjoitti...

Toi huone on ihan MAHTAVA O.O <3

Mima kirjoitti...

Voi että! Tässähän iskee frettikuume jo pelkän huoneen katselusta! ♥

marm kirjoitti...

Ihana postaus! ♥ Ja voi ei, ihana tää uus ulkoasu!! Tuo Mislan kuva bannerissa, äää, alan itkemään sen söpöydelle!! Ihana lylleröpallero ♥ ♥ Tulee hauva vauva kuume ku Luka on jo niin iso poika. :D

Peikko kirjoitti...

Aaa tää on ihana tää huone! Sitkun itekki oon rikas ni kyl mullakin kakaroille huone tulee. Mites teillä menee Mislan kanssa? Ja onko junioreiden kiimat jo vähentyneet? Meillä Usva alko kiimailla heti kun vietiin se hoitoon toiseen frettikotiin. Saa nähdä selvitääänkö ilman implantteja :D

Peppi kirjoitti...

Upeen näköstä! :o Oot nähny ihan hirveesti vaivaa ja kyllä vipeltäjien kelpaa !:>

mantu kirjoitti...

Janika: Kiitos! Ja jep! Tosin ei se noin puhdas enää ole.. En ole ihan varma, olisiko 8m2?

Nata: Heheh, meillä on täällä kivikyprokkiseinät eli tarvitaan kivipora että saadaan reikiä seiniin, se ääni joka siitä lähtee on kyllä aika jäätävä.. Mutta niin täällä muutkin porailevat joten miksipä en minäkin. ;D Nuo frettihuoneen taulut on kutenkin ihan tavallisilla taulukoukuilla!

Jonna: Kiitos! :--)

Hantta: Kiitoksia! Joo, oon kyllä tosi tyytyväinen tähän kun katselee kuvia millainen se on ollut kun tänne muutettiin.. :D Mitäpä noiden eteen ei tekisi. :)

Jenny: Kiitos! :3

Mima: Heheh, mulla se frettikuume on krooninen. :D

Marm: Kiitoksia ööömm, triplaten? ;) Ja sanos, tuo on kyllä kasvanut ihan jäätävän nopeasti, eipä ole sekään vauva enää kauaa. :C Luka on niin hieno mies! <3

Peikko: Hihih, kyl frettihuone on vaan parhautta. :D Kiimat on onneksi jo poissa, herranjumala kun olikin pitkät kolme viikkoa.. Ja joo, meilläkin nuo rupes alottelemaan heti kun Marianne tuli Capital!in aikoihin kylään. :D Mislan kanssa sujuu hyvin, opetellaan nyt vaan ihan perus arkitottelevaisuutta ja tutustutaan pikkuhiljaa fretteihin. :)

Peppi: Kiitoksia! Joo, ainakin ovat vaikuttaneet ihan tyytyväisiltä. ;)

Lähetä kommentti