maanantai 17. joulukuuta 2012

Sama tarina erilaisissa kansissa!

Noniin, blogimme on kokenut hurjan ulkoisen muodonmuutoksen josta ainakin itse pidän hurjan paljon, toivottavasti teillekin kelpaa! Pari bugia on havaittu, kuten esimerkiksi kommentointi, ihmettelin järkyttäviä sivun katseluja ja marttyyrina nökötin sohvalla ja mietin että ovatko kaikki frettieni ystävät meidät hyljänneet kun ei ainuttakaan kommenttia ollut tullut, mutta tänään sitten parin kaverin kanssa testailtiin eikä kommentointi ollut mahdollista ollenkaan. Tuo korjataan lähipäivinä, ja pari pientä ulkoasullista muutosta tulee vielä tapahtumaan mutta tässä tämä nyt olisi. :) Suuret kiitokset MaiSulle ulkoasusta, tämä on juuri sitä mitä toivoinkin!

Huomenna herään 5:30 ja pakkaan loput kimpsut ja kampsut ja lähdemme puoli seitsemän maissa junailemaan kohti Tikkurilaa, josta selvitämme jotenkin tiemme Helsinki-Vantaan lentokentälle. Päämääränä siis Teneriffan Los Gigantes, muutama kuukausi tätä on jo odotettu eikä millään meinaa tajuta että lähtö on huomenna, ihanaa päästä hetkeksi pois täältä kylmyydestä, eikä pieni loma töistäkään ole pahitteeksi. :) Fretit ovat hoidossa Janniinalla tulevan viikon ja vielä pari päivää seuraavasta, hänelle tulee varmasti toooodella hauskat 9 päivää poikien kanssa sillä juniorit ovat aloittaneet kiiman eivätkä tule keskenään toimeen, saati Janniinan frettien kanssa. Hatille ja Eelille on varattu implanttiajat ja pojat saavat 4,7mg implantit välipäivinä, kun tulemme takaisin. Josko sitten loppuisi tuo kukkoilu ja jatkuva vaeltaminen. :)

Taavi poseeraa, Misla on vähän kasvanut viimenäkemästä. :') Kaunis pienokainen. ♥ Kuva (C) Kennel Jikino Kensha

Mutta, nyt siirryn pakkailemaan loppuja tavaroita niin uskoisin kaiken olevan vihdoin kunnossa ja valmiina matkaa varten. :) Heitin tuonne sivuun pienimuotoisen kyselyn, vastailkaa ihmeessä ja kommentoikaa ulkoasua, kaikenlaiset mielipiteet ja vaikka parannusehdotuksetkin ovat tervetulleita! Koska olemme ulkomailla joulun yli, käytän nyt tilaisuuden hyväkseni ja toivotan teille kaikille oikein mukavat ja rauhaisat joulut! :) Toivotaan että pukki tuo kivoja lahjoja, niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin. ;) Palaillaan taas reilun viikon päästä lomakuvien kera, pus pus! :)

♥ Manta

p.s. anteeksi huutomerkkien liikakäyttö, olen vain liian tohkeissani kaikesta! :D

3 kommenttia:

mantu kirjoitti...

Kokeilu1

mantu kirjoitti...

Nyt toimii hyvä hienoa

Nata kirjoitti...

Hyvä, että sait kommenttikentän kuntoon! Odotan innolla reissupostausta, muista kertoa miten Janniinalla meni hirviölauman kanssa :-----D Ihanaa loppureissua!

Lähetä kommentti