keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Kuvattomat pikakuulumiset

Heipsan! Nyt ollaan sitten kotiuduttu, reissusta on tulossa pari ihan omaa postaustaan tooodella suurien kuvakasojen kera! :) Olemme tällä hetkellä L:n kanssa lapsuudenkotonani maalla rentoutumassa, huomenna sitten lähdetään heti aamusta hakemaan poikia Janniinan luota hoidosta ja juniorit saavat sitten implanttinsa kun menemme tsekkaamaan millaista palvelua saamme Mai-Vetistä. :) Samalla reissulla sitten haetaan ajokorttini takaisin (VIHDOIN!) ja illalla pääsenkin taas töihin pitkästä aikaa. Tuntuu että aika ei riitä mihinkään ja että olisi sata asiaa tehtävänä joka päivä, mutta eiköhän tästä selvitä!

Toivottavasti kaikilla oli oikein mukava joulu, itse nautiskelin auringosta oikein olan takaa koko viikon ajan, rehellisesti sanottuna kyllä harmitti tulla takaisin Suomeen, olisin voinut jäädä sinne ja joku olisi voinut lähettää pojat minulle postissa! Mutta, pianhan se kevätkin sieltä tulee. Uutenavuotena pidämme pienimuotoiset pirskeet kaveriporukkamme kesken ja heti ensimmäisenä päivänä sitten menemme hakemaan Mislaa kotiin, jännittää ihan hirvittävän paljon mutta onneksi jännitys on positiivista! ;)

Kommentointiongelma on muuten nyt korjattu, joten jos jotain oli mielessä mutta et aiemmin saanut kerrottua sitä, niin nyt siihen on taas mahdollisuus! Kyselykin on päättynyt ja onnekseni suurin osa teistä piti uudesta ulkoasusta, hieno homma, niin pidän minäkin!

♥ Manta

1 kommenttia:

Nata kirjoitti...

Mua jännittää Misla sun puolesta! Toivottavasti kaikki menee hyvin. Muista ladata kamera ja puhelin, kun haette sen, vaadin videomateriaalia ja paljon kuvia! : )

Lähetä kommentti