torstai 6. joulukuuta 2012

Kiinnostavatko frettinäyttelyt?

Jos et ole ennemmin ollut frettinäyttelyissä pötkösi kanssa, niin tälle talvea olisi vielä yksi tilaisuus! West Coast Winter Ferret Show 2013:n kapasiteettia on nostettu 150 frettiin, joten vielä mahtuu mukaan! Näyttelyn järjestää Varsinais-Suomen Fretit ry ja näyttelypaikkana toimii Naantalin urheilutalo. Näyttely järjestetään 26. tammikuuta.

Tässä on myös loistava tilaisuus tulla tutustumaan fretteihin mikäli sellaisia ei ole ennen päässyt livenä näkemään, sisäänpääsy yleisölle on ilmainen! 


Tuomareiksi näyttelyyn saapuvat Krisztina Ferenc ja Livia Szabó Unkarista, sekä Una Reinsone Latviasta. 

WCWFS 2013 on käytännössä näyttelykauden päätös meillä Suomessa, joten tilaisuus kannattaa käyttää hyväksi ja lähteä mukaan viettämään mukavaa päivää muiden frettihöpöeröiden parissa! :)

Lisää infoa näyttelystä sekä ilmoittautumisohjeet löydät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ.

Ja minä ja pojat tottakai menossa mukana!
 
♥ Manta

4 kommenttia:

Syanidi kirjoitti...

Haha, laitoin kerrankin vahingon kiertämään kun joku meni laittamaan mulle haasteen. Ja se vahinko kiertää muuten tänne asti! >:) sorry, oon ite aina niin kyrpiintynyt noihin haasteisiin etten yhtään ihmettelisi vaikka muutkin olisi. :D

mantu kirjoitti...

Ignoraan koko touhun. :DD

Toni Ahola kirjoitti...

Moi. Mistä saisin hankittua fretin nyt?Yritin ettiä mutta ei ole tullut vastaan.

mantu kirjoitti...

Frettiä ei kannata hankkia hetken mielijohteesta, vaikka ne ovatkin erikoisia ja suloisia eläimiä, eivät ne ihan kaikenlaisille ihmisille lemmikkieläimeksi sovellu.

Sitäpaitsi, kasvatuskausi alkaa parin kuukauden päästä, joten kannattaa olla yhteydessä Frettiliiton hyväksymiin kasvattajiin nyt kun pentuvarauksiakin otetaan hyvää vauhtia vastaan. Eikö se muutenkin ole niin että hyvää kannattaa odottaa?

Lähetä kommentti