tiistai 11. joulukuuta 2012

Capital! 2012 -fiilistelyt

Noniin, josko olisi korkea aika kertoa näyttelykuulumiset toissaviikonlopulta.. Viikon vapaan jälkeen koitti taas palu karuun arkeen ja töissä on saanut lymytä lähes päivittäin, joten enpä ole taaskaan saanut mitään aikaiseksi. Pian alkaa kuitenkin tulla raja vastaan että muistaa edes enää mitään, joten pakko kirjoittaa nyt!

Lähdettiin siis perjantai-lauantai välisenä yönä neljältä aamulla ajamaan kohti Vantaata. Saimme juuri ja juuri tavarat mahtumaan autoon, mutta eipä matka sitten alkanutkaan niin sujuvasti kuin sen piti tehdä... Olimme pääseet etenemään meiltä suunnilleen puolen kilometrin verran, kun Veetin hahmo näkyy takalasia vasten! Sitä luonnollisesti seurasi "what the fuck, is that a ferret!?!??!" -huudahdus, auto seis ja pyydystämään karanneita urpoja autosta. Pojat olivat siis murtautuneet ulos kevythäkistään, kun saimme ne takaisin, yritin epätoivoisesti repiä legginseistäni jotain narua jolla saisin vetoketjut solmittua.. No, ei siitä tullut mitään niin tyydyin ryöväämään Janniinan avaimenperästä jonkin kummallisen nauhan, jonka avulla pojat sitten pysyivät häkissään lopun matkaa, onneksi. Ei naurattaisi jos moottoritiellä huomattaisiin yhtäkkiä fretti jarrupolkimen alla vipeltämässä.

Poimimme Mirandan kyytiin puolivälissä matkaa, ja tietenkin tyttörukka nakitettiin heti ensimmäisenä kuskin hommiin. :D Janniina oli kurkkuaan myöden täynnä ajamista, Marianne kertoi puoli matkaa siitä kuinka oli kolaroinut autonsa talvikeleillä Tanskassa ja itse olen edelleen kortiton, joten eipä siihen juuri vaihtoehtoja jäänyt. Ajokeli oli suoraan sanottuna aivan jäätävän hirvittävä. Minun tekisi mieli käyttää luonteelleni omaisia vertailunkuvia siitä kuinka surkea ajokeli oli ja kuinka pimeää ulkona oli, mutta koska tiedän täälläkin pyörevän nuorempia ihmisiä, säästän nahkani ja yritän hillitä itseni jotten saa vihaisia vanhempia kimppuuni. Kuitenkin, oli pimeää kuin säkissä, lunta tuli jatkuvalla syötöllä hirveän tiheänä ja isona hiutaleena, tiet olivat lumen peitossa, mutkat, liittymät ja risteykset olivat liukkaita.... Ihme että selvisimme hengissä perille, mutta niin me teimme, ja vielä paria minuuttia etuajassa! Kun pääsimme vihdoin paikanpäälle, heitettiin auto vippiparkkiin (:D) ja ruvettiin roudaamaan kamoja sisälle. Playpen kasaan, näädät, pedit ja ruuat sisälle, juomapullo kiinni ja sitten vain istumaan ja ihmettelemään näyttelyluetteloa ja ilmokassia.

Nyt väliin kunnon pläjäys kuvia ja loput tekstistä löydätkin sitten postauksen lopusta! Ihan vain näin tiedoksi jos kuvien katselu ei nappaa. ;) Ja mikäli löydät kuvista frettisi ja haluat käyttää kuvaa, niin ilmoitathan minulle ja käytät kuvan yhteydessä copymerkintöjä.

Veetin pikkuveli Rocky ja Veeti itse. Näiden kahden yhdennäköisyys on niin hämmästyttävä, että en pysty mitenkään tajuamaan sitä! Ainoa ero on oikeasti vain väritys, Rocky on aivan mahtava kaveri muutenkin - kuten isoveljensäkin! ;)


Eelin äiti Isla. Rakas kaunokki!
 
Veetin pikkusisko Fera. :)

Taavin pikkuvelipuoli Usva. 

Lelu, Usva ja Tissit. x)

Poika ja äiti. 

Meidän poppoo varsin skarppina... 

Taavi ottaa flebiä.
Vasemmassa kuvassa Eeli ja veli Cosmos, oikeassa kuvassa Eeli tuomaroitavana.

Eeli vaihtaa syliä.. 

Taavi tuomaroitavana.

Hittistä eivät iPhonen kirkonkellot kiinnostaneet.. x)
Veeti tuomarikaunottaren käpälöitävänä. ;) Ilme ei silti ole järin innostunut..


Eeli tulossa arvostelusta.


Kaunein Häkki -kilpailun voittaja


Rocky, NIIIN Veetin näköinen!

Isä ja poika, Kiril ja Taavi. :)


Hatti arvosteltavana. 

Äiti ja poika, Isla ja Eeli

Hatin sisko Stella 

Opin Emeliinalta kätevän tavan merkata ylös omien frettien arvostelunumerot! :D  
Janniina ja minä reippaina....
 
Päivä sujui joutuisasti ja leppoisissa tunnelmissa, kuten aina. Päivän pituudeksi oli arvioitu kellonympärystää, mutta onneksi näyttelyt loppuivat paria tuntia ennen arvioitua loppumisaikaa. :) Tutustuin moniin uusiin ihmisiin ja fretteihin, ja pääsin myös moikkaamaan monia vanhoja tuttuja! Harmi että moni suunniteltu sisaruskuva jäi ottamatta, mutta katsotaan josko saisi sitten WCWFS'ssä toteutettua näitä. ;) Kävin itse otattamassa freteistäni studiokuvia, mutta harmikseni sieltä ei löytynyt kuin yksi kuva Taavista josta oikeasti olisin voinut maksaa ja sen tilata itselleni.. Monien muiden freteistä kyllä oli todella paljon hyviä kuvia, mutta ilmeisesti pojat ovat liian vaikeita kuvattavia, paitsi minulle, heh.

Itse päivästä ei oikeastaan ole erityisempää kerrottavaa, sain pojat arvosteluihinsa ajallaan ja putsailin korvat piakkoin saapumisemme jälkeen jotta ne varmasti olivat puhtaat arvosteluihin mennessä. Joten, eiköhän sitten mennä ihan vain suoraan tuloksiin! Meille ei tullut kummoista menestystä tällä kertaa, mutta ei taaskaan tarvinnut ihan tyhjin käsin lähteä kotiin sillä Taavi sijoittui hienosti luokkansa toiseksi! :) Olen todella ylpeä tuosta meidän lihaläjästä, ilmeisesti se rapussa ravaaminen tuotti jonkin verran tulosta vaikka pisteitä olikin eniten ropissut juurikin rasvakerroksesta sekä lihaksistosta, niinkuin oletinkin. Veeti oli luokkansa viides, Eeli kolmas ja Hatti neljäs, Veetin sijoituksesta luokassaan olen todella ylpeä sillä luokka oli todella kova, eikä Veeti jäänyt kuin puolen pisteen päähän palkintosijoituksesta. Pisteet menivät seuraavasti: Veeti 87,5p, Taavi 86p, Hatti 90p ja Eeli 88p. Olen tyytyväinen poikieni arvosteluihin, ja mielestäni niiltä oli rokotettu pisteitä aivan oikeista asioista. Vaikka tietenkin minun mielestäni pojuni ovat kaikkein komeimmat ja mahtavimmat fretit, niin pystyn silti näkemään niiden viat näin näyttelymeininkien kannalta. ;)

Taavin kakkossijaan olen siis enemmän kuin tyytyväinen! Meidän mörönperse -poppoollamme meni muutenkin todella hienosti, Janniinan tytöt pääsivät vihdoin ja viimein palkintosijoille Mintun ollessa hienosti luokkansa ensimmäinen ja paras soopeli, ja Tiiu oli luokkansa toinen! Mariannen Gaius ja Macto olivat luokkiensa ensimmäisiä, Frygtløs luokkansa kolmas ja Macto vielä paras pitkäkarvainen. Meinasimmekin joutua aikamoiseen liriin tulomatkalla, sillä saimme Helsingistä Mariannen matkalaukun joka oli about pienen ponin kokoinen, plus kaikki palkintosäkit... Saimme kuitenkin kaikki nätisti ängettyä Volkswageniin ja mahduimme vielä itsekin autoon, joten kaikki meni paremmin kuin hyvin! Reissu oli oikein onnistunut ja tulomatkakin sujui turvallisesti ja hyvin kun sääolosuhteet olivat paljon paremmat kuin tullessa. :) Seinäjoella olimme noin kahden maissa, eli melkein vuorokauden reissu tuli tehtyä mutta oli se sen arvoista! Vaikka reissun jälkeen olikin armoton väsy, niin silti tälläkin hetkellä täpisen innoissani ja odotan WCWFS'ta ihan hurjan paljon. :) Suuret kiitokset vielä näyttelyn järjestäjille ja erityisesti matkaseuralle onnistuneesta näyttelypäivästä! 

♥ Manta

1 kommenttia:

Mima kirjoitti...

Ihania noiden frettien nimet :3

Lähetä kommentti