sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Saanen esitellä.... Misla!

Uudenvuoden jälkeen pitkäaikainen haaveeni toteutuu, kun talouteemme muuttaa sijoitukseen kaunis pieni akitaprinsessa Jikino Kensha no Tyrande, eli Misla! :) Misla on syntynyt 22.10.2012, eli on siis tällä hetkellä päivää aille 3 viikon ikäinen.

Misla ylhäällä. 


Kuvat © Riina Haapakallio
 
Puolentoista viikon päästä menemme katsomaan Mislaa sekä sisaruksia, kamera lähtee tietenkin mukaan eli joudutte pian taas katselemaan kuvia pienistä koirakarvapalleroista. >:) Koiran saapumisesta huolimatta blogi pysyy frettipainotteisena, mutta varmasti tulen tänne välillä postailemaan koira-aiheisiakin juttuja, kuten esimerkiksi kuvia.

♥ Manta

12 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Nää kuvat ei kyllä yhtään helpota mun koiranpentukuumetta! :D Haaveena olisi joskus omistaa oma pikkuinen welsh corgi.
Mutta aivan mahtavan näköinen karvapallo tämä Misla! Innolla odotan lisää kuvia hänestä. ;)

Janika kirjoitti...

Kiitti vaan, tartutit juuri koiranpentukuumeen tänne. :D

Mutta kyllä se on ihana pörrönen vauva ja tosi kiva nimikin. :)

Sofia kirjoitti...

awws, Ihana! <3 :)

mantu kirjoitti...

Hehehh! :D
Kiitoksia, parin viikon sisällä pääset ihmettelemään uusia kuvia. ;)

mantu kirjoitti...

Hahah, ole hyvä. ;)
Niinhän se on. :) Kiitos!

mantu kirjoitti...

Kiitos! : ) <3

Eve kirjoitti...

Ai miten ihana karvapallero teille tulee! :) Meillä on akita tyttönen Sakura, joka kyllä surullisesti sairastui SA:han.. Turkki ei ole kovin mukavan näköinen ja haiseekin pahalle, mutta muuten neiti on oikein pirtsakka. Saas nähdä muuttuuko tuo jossain vaiheessa pahemmaksi :(
Freteistä kiinnostuneena tänne "eksyin" ja olenkin ihastellut näitä sinun ihania otuksiasi. Mutta onnea suloisesta akita vaavista! :)

mantu kirjoitti...

Kiitoksia! Joo, nuo ai-sairaudet itseänikin huolestuttivat (ja huolestuttavat tietenkin) mutta päädyin kuitenkin akitan hankkimaan, toivon todella että me välttyisimme SA:lta (ja varsinkin UDS:ltä), mutta eipä näiden kanssa voi koskaan tietää.. Täytyy vain toivoa parasta!

Peikko kirjoitti...

Mähyy kun on söpi!! <3 Onnekseni siskoni on hankkimassa schipperken ja voin sitten käydä sitä hypistelemässä omaan koirakuumeeseeni :'D Tuleeko Misla joskus mukaan jonnekkin? Olisi kiva nähdä sekin sitten joskus ihan livenä :)

mantu kirjoitti...

Se on niiin suloinen! Viikon päästä mennään katsomaan, hihii! <3 Oi että, ne on hellyttäviä kavereita myös. :) Pennut ovat kyllä niin parhautta!
En itseasiassa tiedä vielä, mutta kyllä sen joskus voisi vaikka johonkin näyttelyihin ottaa messiin mikäli se vain näyttelynjärjestäjille sopii. :) Katsotaan sitten kun se kotiutuu ja vähän aikuistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa sitten Eve laittaa noita diagnooseja sun muita menemään rotuyhdistykselle, jotta saavat edes hiukan paremmin kartoitettua tuota Suomen SA-kantaa.

mantu kirjoitti...

Komps. :)

Lähetä kommentti