maanantai 5. marraskuuta 2012

Hattendaalen poseeraa!

Vietettiin Hatin kanssa pieni kuvailutuokio ja tässä olisi nyt sitten tuokiomme tuotokset. :) Hatin karvanvaihto etenee hienosti ja poju komistuu päivä päivältä enemmän ja enemmän!
 ♥ Manta

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana hatti :3

matkusteleeko fretin omistajat paljon? voisko ne antaa jollekki hoitoon frettinsä vaikkei itellä ois frettejä? ku jos menee vaik frettinäyttelyyn nii ei viiti kenenkään frettejä mennä syliin nappaamaan, ja ois kivaa kokea millaista ois elämä fretin kanssa.

Sofia kirjoitti...

aww Hatti!! syötävän suloinen :)

Janika kirjoitti...

Ihania kuvia :) On se kyllä komia poika ♥

mantu kirjoitti...

Hatti kiittää! :-)

Kyllä oman käsitykseni mukaan aika moni fretinomistaja jonkinverran matkustelee ja usein freteille tarvitaan hoitopaikkaa, mutta fretti-ihmiset yleensä tapaavat tässä autella toisiaan ja tarjota hoitopaikkaa siksi aikaa kun toinen on reissussa. En kuitenkaan usko että kukaan jättäisi ventovieraalle ihmiselle frettejä hoitoon, varsinkaan jos niistä ei ole kokemusta. Tai itse en ainakaan jättäisi. :D Näyttelyihin voi kyllä tulla frettejä katsomaan ja varmasti pääsee sylittelemäänkin, mutta ei siellä oikein sitä näe että millaisia nuo kotioloissa ovat. :)

mantu kirjoitti...

Kiitos kiitos! :---) Niinhän se on. ;D

mantu kirjoitti...

Kiitoksia! :) Niinhän se on. <3

Anonyymi kirjoitti...

Kenen frettisi kanssa vietät eniten aikaa? Teetkö eri juttuja eri frettien kanssa? Aijotko hankkia joskus tyttöfretinkin? Haluaisitko kasvattaa frettejä? :)

Peikko kirjoitti...

Tosta viimesestä tulee mieleen joku lepakko ku sil on tommoi ilme :') Ja hei tosi kiva toi banneri vai mikälieonkaan. Tosi nätti, en ite osaa tommosii tehdä!

mantu kirjoitti...

Pyrin viettämään yhtä paljon aikaa kaikkien kanssa, joten en oikein osaa sanoa että kenen kanssa sitä tulee eniten oleskeltua. Eeli on ollut kanssani nyt muutamia kertoja mukana kun olen ollut kaverini ja hänen koiransa kanssa lenkillä, on siis ollut vähän enemmän mukana noissa muissakin "jutuissa". :)

Lähinnä möllötetään ja leikitään frettien kanssa, joskus sitten ulkoillaan tai vietetään pieniä aivopähkinätuokioita (opetellaan kierimistä tai mangusti-temppua päämäärättömästi).

Itse en kauheasti lämpene tyttöfreteille, mutta tilanne on kuitenkin se että tänne ei periaatteessa enää viitsisi uroksia ottaa. Avokkini on myöskin mieltynyt tyttöfretteihin, joten jos tänne laumanjatketta vielä tulee niin kaippa niiden on sitten tyttöjä oltava.. Tai ehkä vielä yksi poika menisi..? :D

Kasvatustouhut pyörivät mielessäni oikeastaan päivittäin. Joskus on sellaisia "ei hitto en ikinä halua kasvattaa" -päiviä, mutta täytyy myöntää että ne "haluan olla frettikasvattaja" -päivät ovat yleisempiä.. :) Ehkä siis vielä joku päivä.

mantu kirjoitti...

Hihii, en mäkään ite osaa tommosia tehdä, tilasin yhdeltä tyypiltä. ;) Tykkään kyl ite hurjasti kanssa!

Joo, toi vipa kuva on ihan sikaruma, näyttää niiltä Amerikan bulldog-freteiltä! :'D

Lähetä kommentti