maanantai 15. lokakuuta 2012

Näyttelytunnelmia ja vähän muutakin.

Noniin, jaksoin vihdoinkin patistaa itseni tänne ja ryhtyä näpyttelemään sitä FFF-postausta. Suoraan sanottuna kiinnostus on nyt absoluuttisessa nollapisteessä, kaikki on suolesta, mikään ei huvita ja voisin vain maata sängyssä päivät pitkät. Mikä onkaan syy tähän, palataan siihen vähän myöhemmin. Nyt itse asiaan.

Lähdettiin aamulla hyvissä ajoin ajelemaan kohti Lempäälää, muistettiin ottaa kaikki tavarat (ja näädät!) mukaan, esivalmistelut oli tehty edellisiltana ja itse olin jo pakannut autonkin niin että aamulla sai vain heittää näädät kantokoppaan ja kantokopat autoon. Menomatka sujui hyvin ilman suurempia ongelmia, oltiin hyvissä ajoin perillä ja saatiin ihan kiva paikka playpenillekin.

Näyttelypäivä itsessään sujui hyvin joutuisasti, olimme kumpikin välillä kahviossa alkupäivästä myymässä sapuskaa, kahvia ja arpoja. Itseltäni jäi nyt arvat ostamatta, suosio oli niin suurta etten missään välissä kerinnyt ostamaan arpoja itselleni kun ne olivat jo menneet. :D Kaikki frettimme olivat eri luokissa joten sai olla skarppina ja seurailla arvostelujen etenemistä että muisti laittaa omat menemään eteenpäin ajallaan, eikä sen suhteen ollut mitään ongelmia. :) Päivä oli pulkassa jo hiukka ennen kuutta, eli siis puoli tuntia aikataulussa ilmoitettua aikaa aiemmin.

Sitten niihin palkintoihin ja pisteisiin. Noh, pojilla ei mennyt kummoisesti, ainoa joka sai tasoon nähden oikeasti aika hyvät pisteet oli Hatti, joka sijoittui sitten luokkansa toiseksi. Kiva juttu ettei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin, saatiin megaiso riippari ja nätti pieni ruusuke. :) Hatilla oli ihan mukavat pisteet, lihaksistosta poju sai 9,5/10 pistettä kera maininnan "erittäin hyvä". Kaikilla oli hyvät pisteet hampaista, korvat eivät olleet likaiset ja tassujen kunto oli hyvä paria kynsiongelmaa lukuunottamatta. Kaikilta oli kuitenkin miinustettu turkeista enemmän ja vähemmän pisteitä, sillä kaikki vaihtavat karvaa ja etenkin Veetin turkki oli ihan kamalassa kunnossa. Kyllähän se harmittaa, mutta minkäs teet. Nyt voisin lättäistä teille tähän päivän kuvasadon ja jatkaa lässyttämistä hiukan myöhemmin..Veetiä väsyttää.


Näyttelypaikkana toimi tälläkertaa Lempäälän Manttaalitalo.

Välillä oli vähän ahdasta mutta sopu sijaa antaa. ;)

Yksi lempparitytyistäni tässä vasemmalta, upea mittityttö Luda. :)
 
Kaikki otuksemme. Hyvin aktiivisen oloisina, krhm..


Eeli skarppina. :')

Ostin pojille tälläisen kroko-pedin, olen himoinnut näitä niin kauan niin nyt kun olivat tarjouksessa, oli pakko ostaa.. 
Taavin kaunis sisko Töpö. ♥  
 

Eeli veikkansa Cosmoksen kanssa. Arvatkaa kumpi on kumpi? ;)Eelin sisko Maikki. ♥  
 
Mukulat. x)


Veetin sisko Lyyti, voi miten ihanaa olikaan nähdä tämä kullannuppu taas. ♥ Tyttöselle on selvästi ruokakin maittanut paremmin kuin hyvin. ;) 

Jos nyt tähän väliin se syy miksi kaikki on ihan röpöstä. Kotimatka ei siis mennyt ihan putkeen, kun päätin posottaa poliisien ratsiaan aika reilua ylinopeutta. Korttihan siinä lähti ja ihan mukavan sakonkin sain, mutta täytyy sanoa ettei kovin paljoa nappaa mikään kun täytyy olla vähintään seuraavat 12 viikkoa ilman ajo-oikeutta. Onneksi poliisisetä joka minulle lappuset kirjoitteli, oli maailman huipuin ja ihanin! Mahtavaa huomata että eivät ne kaikki olekaan ihan persläpejä. Noh, vain itseäni voin syyttää ja aion kiltisti kärsiä seuraukset vaikka pahaa tekeekin, nyt sen vasta tajuaakin miten paljon ajelemisesta ja tuosta avokin autosta nauttiikaan. Kun ensivuonna on kansainvälinen epäonnistumisen päivä, en aio noustakaan sängystä!

Mutta joo, se siitäkin aiheesta. Päivä oli siis oikein mukava, oli ihan mahtavaa taas päästä näkemään muita ihmisiä ja frettejä, varsinkin kaikkia omien poikieni sisaria! Muutenkin päivä oli hyvin järjestetty ja paikka oli kotoisa, en varmaankaan kerinnyt taas kaikkien kanssa jutella joiden kanssa alunperin oli niin sovittu, mutta seuraavalla kerralla sitten! Saa nähdä tuleeko Capital!iin lähdettyä, nyt kun ei ole ajokorttia, autoa millä mennä eikä oikeastaan ylimääräistä rahaakaan niin jostain joutuu karsimaan. Yritän kuitenkin kuumeisesti keksiä jotain, sillä Capital! ja WCWFS13 ovat tämän näyttelykauden viimeiset näyttelyt Suomessa, niin tottakai niihin haluaisi lähteä. Mutta katsotaan ja toivotaan parasta! Isot kiitokset vielä näyttelyn järjestäjille sekä tietenkin kaikille muillekin ihmisille kivasta päivästä! :)

♥ Manta 

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onkos Eeli toi oikeanpuoleinen? Ihan vaan veikkaus sitten...

mantu kirjoitti...

Kyllä se on. :)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän tytöistä ei ole yhtään kuvaa. :(

Anonyymi kirjoitti...

Oho, t. Syanidi eli Katia. En näköjään osaa kirjautua sisään. :P

Janika kirjoitti...

Oli kyllä ihana päivä. Oli myös mukavaa tavata sinut :)

Anonyymi kirjoitti...

Kukas mahtaa olla tuo söpöläinen Maikin kuvan yläpuolella? :3

mantu kirjoitti...

Olisikohan hän Kara eli ACH's Skara. :)

mantu kirjoitti...

Niin oli! Ja samoin. :)

mantu kirjoitti...

Joo ei ollut ei :(

mantu kirjoitti...

:'D

Lähetä kommentti