maanantai 1. lokakuuta 2012

Kuopion pet-näyttely, check!

Eilen siis avattiin tulevan syksyn ja talven näyttelykausi Kuopiossa pet-näyttelyssä! Itse olin lauantain ja sunnuntain välisen yön töissä joten en kerinnyt nukkumaan lainkaan, ja tälläkin hetkellä kun tätä kirjoittelen, haukottelen ja silmät harottavat suuntaan jos toiseen väsymyksestä. :D Ihmisen ei selvästikään kuulu olla 36 tuntia hereillä yhteen soittoon.

Lähdimme siis matkaan Janniinan kanssa aamusella, aluksi luulimme että myöhästyisimme mutta saimme kurottua 1,5 tuntia pois navigaattorin antamasta ajasta, joten kerittiin paikalle oikein hyvin! Näyttelypaikka oli pieni ja mukava, olo oli suorastaan kotoisa. :) Pet-näyttelyhän oli epävirallinen näyttely, joten esimerkiksi palkitsemiset menivät hiukan eri tavalla kuin virallisissa näyttelyissä. Pääsi näkemään ihmisiä joiden näkemistä on odottanut jo pidemmän aikaa, sekä tietenkin pääsi tapaamaan uusia hillerituttavuuksia.

En oikein tiedä mitä kertoa päivästä sillä olin niin väsynyt että en edes oikein muista mitään. :D Mutta tuloksethan te oletettavasti haluatte kuulla, eli siis.. Meidän poppoon junioreille ei menestystä tullut, Eeli oli luokkansa viides ja Hatti kahdeksas. Mutta senioreille kylläkin! Veeti ja Taavi nimittäin nappasivat tuplavoiton luokastaan Taavin sijoittuessa toiseksi ja Veetin ykköseksi!! Vielä kaiken lisäksi Veeti oli BIS I, kyllä oli mammalla taas aiheutta ylpeyteen omista karvalapsista! :--)

Täytyy vielä kehua järjestäjiä, sekä tietenkin PoSuja joiden toimesta näyttely järjestettiin! Todella hyvin järjestetty näyttely, mahtava kahviovalikoima ja huikeat palkinnot! Kiitos teille mukavasta ja onnistuneesta päivästä ja toivotaan että ensivuonna nähdään taas, ehkä jopa virallisten näyttelyiden merkeissä! ;)

Lopuksi sitten aimo läjä kuvia teille, en ollut kauhean aktiivinen kameran kanssa joten en tajunnut ottaa esim. palkintopöydästä tai kahviosta kuvia.. Mutta tässä nyt olisi jotain!
  Voittajan on helppo hymyillä. :)

♥ Manta

11 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Sulla on joka näyttelyssä toi ihana One piece päällä x)

Anonyymi kirjoitti...

Olin just sanomassa samaa, kuin Emma :D

Janika kirjoitti...

Onnittelut teidän freteille, tai sanotaanko senioreille! :) Kyllä ne junioritkin vielä pärjäävät, jos ei Lempäälän näyttelyssä niin vähintäänkin Capitalissa sitten. :) Oli kuvista päätellen mukava meininki, kumpa oltais itsekin päästy paikalle :(

mantu kirjoitti...

Hahahha! Itseasiassa jos tarkkoja ollaan niin nämä olivat ensimmäiset näyttelyt missä se oli mulla päällä. :D

mantu kirjoitti...

Vastasinkin jo Emmalle, mutta tosiaan ensimmäistä kertaa oli jumpin päällä näyttelyissä. :D

mantu kirjoitti...

Kiitos kiitos! :) Eipä minulle niin väliä ole sillä pärjäävätkö nuo vai ei, kun ei niihin näyttelyihin lähdetä mitään ruusukkeita kalastelemaan vaan viettämään vaan mukavaa päivää muiden kanssa. :) Oli kyllä todella mukavaa, harmi kun ette päässeet tulemaan!

Emma kirjoitti...

Mut se on ihana silti ! Mä tilasin just sinisen että voin ilmestyä capitaliin se päällä ;)

epicsferrets kirjoitti...

Olenpa viehättävä joka kuvassa :'D

Nata kirjoitti...

Mun yksityistä piirakan-nautinta-sessiota on loukattu! :---D Oli kyllä huippua nähä, pitää suunnitella joku känni-ilta meille teini-fretti-ihmisille, hengattas sillä porukalla jolla jutskailtiin tuolla? :)
Mulla on muuten kamerassa hyvä kuva teijän pinkkijengistä, koitan tänään saada aikaseksi laitettua sen johonki. D:

mantu kirjoitti...

Olet aina söpö <3

mantu kirjoitti...

Hahaha, toi on hyvä kuva! :'D Niin oli, vihdoin ja viimein! Melkeen kyllä pitäisi, vielä kun saisi paikan ja ajankohdan sellaiseksi että kaikille sopisi. Voi kääk, pinkkimeininki.. xD

Lähetä kommentti