tiistai 4. syyskuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 9 & 10

Eilinen oli vapaa. Myönnän, omaa laiskuuttani. Avokilla alkoi koulut, jonka vuoksi en päiväsaikaan saa autoa käyttööni ja jouduin polkemaan töihin (niinkuin tänäänkin..). Minä inhoan urheilua, inhoan liikkumista, inhoan hengästymistä, väsymistä ja hikoilua, se ei vain sovi minulle. Tuo muutaman hassun kilometrin ja 11 minuutin pituinen matka töiden jälkeen siis väsytti minut niin totaalisesti että tyydyin vain makaamaan sohvalla koko päivän ja väsäämään näädille kivoja sisäelinsörsseleitä. :D

 Lihalöllö-Taavi
 
Tänään kuitenkin sitten korvattiin eilisenkin laiskottelut! Tehtiin aika rankka "treeni" Taavin kanssa äskettäin, lenkkeilyä tuli suunnilleen 200 metrin edestä, Taavi oli yllättävän innokas vaikka itseä nurpuutti kävellä tuolla kauheassa tuulessa ja tihkusateessa, niin taateli näytti tykkäävään. Rappuset hölkytimme ylös neljä kertaa (uusi ennätys, woo!) ja alas puolitoista kertaa. :) Tässä Taavin kuntoilu-urakassa on se huono puoli, että itse katselen tuota otusta täällä joka päivä päivät pitkät, enkä siis millään huomaa ulkoista muutosta. Toivotaan kuitenkin että joku ystäväni joka joskus tulee visiitille, olisi huomannut jotain edistystä, olen niin epäluuloinen vaikka vaaka näyttääkin pienempää lukua kuin edellisellä punnituskerralla! :D Mutta ei mitään, kuntoilut jatkukoon. :)

♥ Manta

2 kommenttia:

Aurinko kaakao kirjoitti...

Mä luin etä oot tehnyt siäelin -strösseleitä :DD Mietin että millaseeseen jäätelöön niitä laitetaan :D

Tsemppiä työmatkoihin, kyllä niistä ajan kanssa alkaa selviimään.
Ihana blogi kaikin puolin ja voi jösses mten Hatti on kaunis <3

mantu kirjoitti...

Hahaha! :D En nyt sentään! :D

Kiitoksia kovasti, ja juu, kyllähän sitten viimeistään kun ajattelee että sitä rahaa tulee ja sillä saa elukatkin elätettyä ja osteltua niille välillä jotain uutta kivaa, niin jaksaa sinne raahautua. :)

Kiitos paljon! :) Ja juu, Hatti on meidän hurmuri, tosin ei ole sellainen luonteeltaan. ;)

Lähetä kommentti