sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 6, 7 & 8

Noniin, Taavin laihdutteluoperaatio jatkuu jatkumistaan. Päivät 6 ja 7 olivat vapaapäiviä. En vain yksinkertaisesti kerinnyt töiden, siivoilun ja kaiken muun tekemisen ja meiningin takia Taavia liikuttamaan, mistä tietysti on pienimuotoinen morkkis, mutta minkäs teet. En kuitenkaan masentunut tästä täysin, sillä tänään suoritin "viikkopunnituksen", ja vaaka näytti 2167g, mikä on siis 78g vähemmän kuin edellisellä punnitsemiskerralla! Eli edes pientä muutosta havaittavissa, ja sehän on hyvä. :)


Tänään alkoi siis Taavin toinen kuntoiluviikko, joka alkoi aika reippaissa meiningeissä. Mentiin ensin kävelylle, en mitannut matkaa mutta arvioisin lenkkimme pituudeksi n. 800m. Välillä mentiin hiljempaa, välillä taas lujempaa. Tästä voit katsoa videon jossa Taavilla on erittäin hyvä vauhti päällä (tietenkin, kun ollaan menossa takaisinpäin..). Lisäksi kipusimme rappuset ylös kaksi kertaa, ja tulimme alas 1,5 kertaa.

Hei, mitä mieltä muuten olette postaustahdista? Onko mukavampaa että tulee harvemmin pidempiä postauksia, vai useammin lyhyempiä postauksia? Valaiskaahan minua niin osaan toimia oikein, nyt olen hiukan koittanut parantaa tahtia mutta eipä sitten ole ollut niin paljoa kerrottavaakaan kerralla. :)

♥ Manta

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kumpikin käy, mutta mitä useammin sen parempi :D

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin paremmaksi vaihtoehdoksi, että useammin lyhyempiä. Mutta sinähän tätä blogia ylläpidät, eli sinun on päätös.

janika kirjoitti...

Olisi kiva lukea useammin, vaikka sitten vähän lyhyempä, mutta useammin :D Mutta voit itse tietenkin päättää (:

mantu kirjoitti...

Selvä peli! :D

mantu kirjoitti...

Kiitos mielipiteestäsi. :)

mantu kirjoitti...

Heh, yritän varmaan hakea tästä jotain välimuotoa, tai sitten yksinkertaisesti kirjoittelen vain silloin kun siltä tuntuu! :)

Lähetä kommentti