keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 15, 16 & 17

Vapaata. Sunnuntaina vaaka näytti 2153g, eli painonpudotusta ei siis ollut tapahtunut viikon aikana kuin 14 grammaa. Tämä pisti nurpuuttamaan, joten olen nyt sitten laiskotellut nämä päivät, maanantaina ja tiistaina olin puoli päivää töissäkin.

Nyt täytyy vain ryhdistäytyä ja ruveta liikuttamaan Taavia ahkerammin ja kiinnittää vielä enemmän huomiota tuohon syömiseen. Ilmeisesti täytyy antaa ruokaa vain sen verran että kukaan ei saa jemmattua sitä vaan syö kaiken kerralla. Noh, nyt näin, palailen pian ja toivotaan että tällä viikolla saataisiin vähän enemmän tuloksia aikaan!

♥ Manta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei miksi ihmeessä teet nykyään tämmösiä hirveän lyhyitä postauksia? Onko sinusta tullut kiireinen? Olet nyt jo jonkun aikaa kirjoittanut tosi pikkuisia postauksia jotka lukee 5minuutissa. Tosi harmillista :-(

Aiotko enää kirjoittaa pitkiä kirjoituksia ollenkaan? Näitä lyhyitä on tosi tyhmä lukea kun tulee niin pettynyt olo että ai höh siinäkö se sitten oli. Sellaiset frettiblogit on parhaimpia joissa on pitkät ja kattavat kirjoitukset. >:C

mantu kirjoitti...

Hehee, just kysyttiin mielipidettä että kumpi on parempi vaihtoehto: lyhyempiä postauksia useammin vai pidempiä harvemmin. :) Mutta joo, täytyy myöntää että ei tämä itsellekään tunnu oikealta ja jää itellekin vähän semmonen "plööh" olo näiden jälkeen, tosin olen ajatellut nämä Taavin laihdutuskuuri -postaukset pitää lyhyinä ja ytimekkäinä koska tämä on ikäänkuin kalenterikin minulle että muistan mitä on tehty. :)

Ja juu, olen ollut erittäin kiireinen kun töitä on lähes joka päivä ja junioreiden kouluttamisen kanssa saa vielä tehdä tosissaan töitä, 4 frettiä myös sotkevat aika kiitettävästi tuota frettihuonetta ja kaikkien kanssa pitäisi ehtiä viettää yksilöllistäkin aikaa. :D Mutta yritän petrata ja saada jotain aikaan, en suinkaan ole lopettanut pitkien postausten kirjoittamista kokonaan. :)

Kiitos palautteestasi ja mukavaa syksyä! :)

Janika kirjoitti...

Harmi että vaaka näyttää noin pientä eroa. :( Tsemppiä Taaville ja varsinkin sinulle Taavin painonpudotukseen! :D

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako kodinvaihtajaa ottaa ensimmäiseksi fretiksi? Jos se ei ole enää ihan pentu niin onko se sitten vaikeampi saada koulutettua?

Lähetä kommentti