sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 11, 12, 13 & 14

Minä elän edelleen lauantaissa. Voitaisiinko siis leikkiä että nyt on lauantai, vaikka kalenterit, kellot ja blogger väittää nyt olevan sunnuntai. :D Jos joku ei vieläkään hiffannut, niin selvennettäköön että päivä 14 on lauantai (ei sunnuntai). Mutta asiaan;

Päivä 11 oli vapaapäivä. Edellinen treeni oli ollut raskas, joten soin Taaville laiskottelupäivän. Päivä 12 oli sellainen ihan perus päivä, lenkkeiltiin sata metriä, kivuttiin portaat kolme kertaa ylös ja puolitoista kertaa alas.

Päivä 13, eli eilinen (eli kalenterin mukaan toissapäivä), oli taas vapaapäivä. Olin töissä kevyet 12 tuntia aamupäivästä myöhäisiltaan, joten jaksaminen ja kiinnostus eivät vain yksinkertaisesti riittäneet työpäivän jälkeen, ja sitä ennen halusin vain nukkua niin pitkään kuin mahdollista. Päivä 14, lauantai, minun tämä päiväni, oli oikein hyvä treenipäivä! Rappuset kivuttiin ylös kolme kertaa ja tultiin alas neljä kertaa! Jopa ilman normaaliksi koitunutta sähinäkilpailua rappukäytävässä. :D

Hynttyytimme menemään pihalla ainakin 200 metrin edestä, vietettiin muutenkin enemmän aikaa pihalla kun jäin suustani kiinni erään mukavan ohikulkijan (klo yhdeltä yöllä?!) kanssa, eteneminen jäi siihen paikkaan ja juttua piisasi ja Taavi pyöri innoissaan ympyrää ja kävi välillä nuuhkimassa ja rapaamassa ohikulkijan housuja, lopulta oli kuitenkin aika mennä sisälle selkäranka-sydän -aterialle ja sen päivän treenailut olikin sitten siinä. Aiemmin päivällä pojat olivat parvekkeella puolisen tuntia kun siivoilin näätähuonetta, vauhdissa ne kaikki olivat koko sen ajan joten eiköhän siinäkin Tavella vähän kaloreita kulunut. :') Yritän nyt vähän tsempata taas näiden postausten kanssa, tästä otsikosta tuli ihan hirveän pitkä. Niitä videoitakin pitäisi saada laitettua tänne. Ehkäpä huomenna? (tai siis tänään..)

♥ Manta

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, laita videoita tänäään!
Tsemppiä Taaville ja sinullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko joskus tehdä kysymyspostauksen? :) Ois nimittäin niin paljon kysyttävää ferreteistä. :)

mantu kirjoitti...

Mä yritän saada aikaiseksi! :--)
Ja kiitos! :D Sitä tarvitaan! ;D

mantu kirjoitti...

Kyllähän sitä voisi. :) Suosittelisin kuitenkin sinua lukaisemaan tämän: http://tassujentahdissa.blogspot.fi/2012/05/101-kysymysta-101-vastausta.html ,veikkaan nimittäin että löydät tuolta vastaukset moniin kysymyksiisi. :) Ja jos jotain kysyttävää vielä tuonkin jälkeen on niin voit tottakai kysellä ihan näin muutenkin vaikkei se postaukseen mitenkään liittyisikään! :)

Lähetä kommentti