torstai 30. elokuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 4 & 5

Laihdutuskuuri jatkuu. Eilinen meni vähän plörinäksi kun itselläni oli ihan sikana kaikkea tekemistä, joten päätin että Taavi saa pitää vapaapäivän. Eilen myös saapui viimein postissa perille kauan odotettu, hmm, juttu, jonka ystäväni kanssa kokosimme ja laitoimme näädille valmiiksi. :) Murto-osa lukijoista on varmaan ystäviäni tuolla Facebookin puolella ja varmaan arvaakin mistä on kyse, mutta teille esittelen tämän höskän huomenna! Huomenna nimittäin on frettihuoneessa pitkästä aikaa (=4 viikkoon) suursiivousten aika, joten siinä on sitten sopiva tilaisuus ottaa teillekin kuvia frettihuoneesta, se on nimittäin muuttunut aikasta paljon viimeisimmästä postauksesta!

Veeti on nyt saanut lääkityksen korvatulehdukseen, joten eiköhän poika tule pian kuntoon. :) Kävimme samalla rokottamassa Eelin, joten nyt ei sitten tarvitse rokotuksista stressata seuraavaan vuoteen (paitsi junioreiden rabiesrokotukset, EU-passit...). Tänään Taavin kanssa kävimme suunnilleen 100-200m pituisella kävelyllä ulkosalla, kun poitsu ei tuttuun tapaansa halunnut edetä mihinkään suuntaan, siirryimme tuttuun porrastreeniin. Hynttyytimme portaat pari kertaa ylös ja suunnilleen puolikkaan kerran alas, Taavi oli erittäin väsynyt (kuten minäkin) joten ei sitten jaksanut jäädä rappuun kyrpiintymään liiaksi aikaa. :D Huomenna jatkuu treenailu, eikä ole kauaa viikkopunnitukseenkaan. ;)

♥ Manta

2 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Nämä sinun postauksesi ovat aivan mahtavia! :) Täytyy joka ikinen päivä käydä lukemassa, että onko tullut uusia postauksia! :D Ja ihanat fretit ♥

mantu kirjoitti...

Kiitos hurjasti!! :) Tosi kiva että tykkäät, sekä blogistani että freteistäni! :--) <3

Lähetä kommentti