tiistai 28. elokuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osat 2 & 3

Koska eilen ja tänään on ollut kamala sää, ei ole tullut Taavin kanssa pihalle lähdettyä. Sen sijaan olemme tyytyneet kipuamaan noita portaita ylös, ja välillä myös alas.

Eilen siis käpsyteltiin Taavin kanssa rappuset kaksi kertaa ylös, sekä noin puolet rappusista alas omaan kerrokseemme. Ruokalautaselta löytyi broilerin jauhettuja sisäelimiä sekä maksaa.
 
Tänään kipiteltiin rappuset ylös kolme kertaa, ja tultiin kaikki kerran alas. Taaville on alkanut selvästi hioutua jo hyvä, ketterämmän näköinen tyyli tuossa ylösnousuvaiheessa, alastulo muistuttaa lähinnä jäätä pitkin liukuvaa hyljettä, mutta eiköhän sekin ala tuosta parantua kun tätä päivittäin jatketaan. :D Taavi oli kyllä todella hengästynyt kun kolmannen kerran pääsimme "huipulle", joten ehkäpä tämä tuottaa jotain tulosta, toivotaan ainakin.
Aamupalaksi pojat saivat kanankauloja, olen yrittänyt nyt vähän vahdata Taavia että se ei söisi hirveästi ja ettei se asu ruokakupin vieressä. Aion punnita poitsun viikon välein, sillä päivittäisessä punnitsemisessa ei järkeä ole. Tavoitteena olisi saada Taavi kuntoon viimeistään Finnish Ferret Festivaliin mennessä, mutta olisihan se hienoa jos se olisi jo Pet-näyttelyssä priimakunnossa. ;)

♥ Manta

7 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

Voi Taavi, uskon että siitä tulee vielä upea poika ! <3 ;)), tai onhan se jo mutta sellanen fitness-poju ! ;DD

Ryyn1 kirjoitti...

Hah mitä enemmän luen blogiasi, sitä enemmän minun tekee mieli omaa frettiä :D

Hantta kirjoitti...

Olisipa hauska nähdä videomateriaalia tosta "liukuvasta hylkeestä". =D

mantu kirjoitti...

Kyllä siitä tulee kun se vähän tuosta laihtuu! :D

mantu kirjoitti...

Heh, minulla taas oli tänään taas sellainen päivä kun melkein jopa toivoin ettei noita elukoita olisi täällä ollenkaan. :D Juniorit herättivät minut ennen herätyskelloa aamulla, Hatti oli kaivanut 10kg pellettejä pihalle superhiekkiksestä, kaikki paikat huoneessa oli myllätty ja levitetty.... Mutta ovathan nuo silti ihania vaikka välillä ottavatkin hermoon! :)

mantu kirjoitti...

Itseasiassa otin videokuvaa tästä touhusta, pitää koittaa saada se tännekin näkyviin jossain vaiheessa! :D

Hantta kirjoitti...

Oi, vähä kiva! Koitapas joskus laittaa se tännekin. :)

Lähetä kommentti