sunnuntai 26. elokuuta 2012

Taavin laihdutuskuuri, osa 1

Niinkuin moni varmaan tietääkin, Taavin lempiasioita ovat kölliminen, röhnöttäminen, makaaminen, nukkuminen, lepäily, lötköily, syöminen, ahmiminen, nautiskeleminen, mussuttaminen, ruokakuppi sekä rapsuteltavana löhöäminen. Tähän on tultava nyt muutos, sillä poika on oikeasti liian tuhdissa kunnossa kesäpainoiseksi näädäksi, ja pidemmän päälle ei sisäelimille tee hyvää että painoa on liikaa.

Suurimpana ongelmana on ollut ehkä se että Taavi vain yksinkertaisesti tykkää ihan perhanan paljon syömisestä, mutta sitten sitä taas ei kiinnosta liikkuminen eikä se ole järin leikkisäkään. Nyt kun minullakin sopivasti vaihtuu pian työpaikka ja aikaa jää muutenkin enemmän, päätin ottaa oikein asiaksi saada Taavilta edes jonkin verran painoa pois.


Lähtöpaino on siis vähän reilut 2200g, tavoitteena olisi n. 1800g joka voisi olla aika ideaali paino Taaville.

Tänään pojat ovat saaneet kivipiiroja ja sydämiä, sekä lisäravinneseoksen syödäkseen. Kävimme Taavin kanssa huonolla menestyksellä lenkillä, yhteensä koko reissulle tuli matkaa ehkä 200m mutta pistin pojan kiipeämään kerrostalomme kuudenteen kerrokseen rappusia pitkin, ja olen ajatellut että tuo rappustreeni voisikin olla sitten pääpainossa tässä Taavin "treenailussa". En tiedä kumpi oli hengästyneempi kutoskerrokseen päästyämme, minä vai Taavi.. :D Joten ehkä tuo on hyväksi molemmille. Pidän teitä ajan tasalla! :)

♥ Manta

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Rappustreeni on oikeesti ihan parasta elukoiden kanssa! Se on auttanut Saaga cockeria laihtumaan molempien tiineyksiensä jälkeen :) Toinen hyvä on sitten lumihangessa juoksuttaminen, mutta näädän kanssa tuon toteuttaminen voi olla aika vaikeaa...varsinkin kesällä 8D Sulla on varmasti muuten aika vaikeaa aloittaa erikseen mitään diettiä Taavin kanssa kun on noi 3 muuta siinä ruokaa kärkkimässä :D Siihen mulla olis hyviä vinkkejä, omistan ihan koirien diettikirjankin :'D

mantu kirjoitti...

Jep, Taavi oli kyllä hengästynyt ja puhki sen jälkeen kun ylös asti päästiin joten ehkäpä siitä jotain apua oli! Nyt kun tätä jaksaisi joka päivä ja joskus ehkä jopa parikin kertaa niin eivätköhän ne grammat ala karista, tosiaan se tässä on perseestä kun frettejä on niin monta että ruuan määrää ei oikein voi mennä vähentämään ettei muiden tarvitsisi saada vähemmän syötävää kuin normaalisti. :/ Mutta toivotaan että Taavi liikunnan avulla tuosta nyt hoikistuisi! :)

Noora Häkkinen kirjoitti...

Olen uusi lukija ja tykästyin kovasti blogiisi. :---)
Tunnustusta pukkaa: http://metaphnora-dogs.blogspot.fi/2012/08/tunnustusta-tunnustuksen-peraan-tata.html

Anonyymi kirjoitti...

Ihana otsikko!:'D Muutenkin upea kuva tuo missä kaikki kolme näätää pystys:D (Niinkuin täällä nyt ei aina olisi hyvää otsikkoa ja upeita kuvia..)

Lähetä kommentti