lauantai 11. elokuuta 2012

Kuvailu-urakka ja sen tuotokset!

Tänään oli sen verran kiva sää, että päätin ottaa kuvia ihan joka näädästä! Kaikista kuvauksellisin oli tänään Hatti, mikä on todella yllättävää sillä se ei yleensä pysy sekuntiakaan paikallaan. Jonkin verran sai myös pitkästä aikaa jutustella ja selitellä ohikulkijoille (=paikalleenjämähtäjille) freteistä, mikä on minun mielestäni ainakin oikein mukavaa jos vain kemiat vähänkin kohtaavat toisen henkilön kanssa. :) Veeti rökittää Eeliä paljon vähemmän, ja tilanne alkaa näätähuoneessa olla jo se että frettejä voi pitää rauhallisin mielin yötkin yhdessä! Jipii!
  
 


♥ Manta

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs muuta tuohon nyt voi sanoo ku että awwws?;D

Eero kirjoitti...

Voi auttakaa ! =D Koska mennää taas kuvailemaa!!

Hantta kirjoitti...

Tuo viimenen kuva on kyllä mahtavin! Voi toisia. :)

mantu kirjoitti...

Baawwwss!!! x) <3

mantu kirjoitti...

Hihiii! :'D Hei hitto pitäs kyl mennä jossai vaihees, nyt en vaan kerkee ku oon Atrialla vielä 3 viikkoa töissä ja kaikki aika ja jaksaminen menee sinne, mutta tossa syksymmällä mennään ehdottomasti! :)

mantu kirjoitti...

Se on aivan ihana kuva, Eeli ja Taavi tykkää tosi paljon toisistaan! :') <3

Anonyymi kirjoitti...

Lenkkeiletkö paljon sun frettien kanssa, ulkoilutatko kaikkia neljää yhtä aikaa valjaissa? Mietin vaan et jos otan sit fretin mukaan lenkille niin tuleekohan ihmiset kyselemään mikä se on :D

Eero kirjoitti...

Joo , todellaki mennäää! Etenki ku yo-urakka on ohi nii tsädääm ja menoks!

mantu kirjoitti...

Jep! :--) Hyi että, onneks ei oo lukiota. x)

mantu kirjoitti...

Viimekesänä käytiin Veetin kanssa lähes päivittäin, tänä kesänä en oo kerinnyt olla näiden kanssa kun muutaman kerran pihalla kun työt on vieneet kaiken ajan ja jaksamisen. :/ Ei, en todellakaan vie kaikkia neljää yhtäaikaa, enkä edes kolmea. :DD Siitä ei tule yhtään mitään! Kyllä täällä ainakin ohikulkijat usein jää ihmettelemään ja kyselemään kun paikkakunnalta ei tietääkseni löydy kuin minun ja kaverini fretit, eivät ole usein kuulleetkaan koko otuksesta. :P

janika kirjoitti...

Voi ei liian suloisia :) Ja aivan ihana kuva Hatista, jossa sillä on suu ihan mullassa ! :D Ja tuo Eelin kuva jossa sillä on silmät kiinni ja kieli ulkona :)
Eeli on vissiin ottanut Hatista kaverin ♥

mantu kirjoitti...

:) Kiitoksia! Viimeisessä kuvassa ovat Taavi ja Eeli, Hatti ja Eeli ovat myös ihan ok kavereita mutta kyllä Eeli ja Taavi ovat ehdottomat "bestikset" olleet siitä asti kun Eeli kotiutui. :)

Lähetä kommentti