sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesäkuvia & kuulumisia

Eilen oli super kuvaussää, ainakin omasta mielestäni! Olimme näätien kanssa kylässä anoppilassa sekä minun kotonani. Taivaalla oli mukavasti sadetta enteileviä, tummia pilviä ja ilma oli muutenkin jämerä, itse olin suht. tyytyväinen näihin otoksiin mitä nyt aikaiseksi sain!

Tänne ei kuulumisten saralla kuulu oikeastaan mitään kummempaa, näädät saivat oman "uima-altaan" parvekkeelle ja hiekkalaatikon käyttäminen on alkanut hiukan lipsua. Veetillä tuntuu olevan karvanvaihto nyt lopullisesti suoritettu ja sen turkki on aikasta mahtavan tuntuinen, toki harmittaa vähemmän ja enemmän ruskeat karvat kyljissä, joista varmasti näyttelyissä rokotetaan pisteitä, mutta minkäs niille teet. Buukkasin myös meille yhden uuden tapahtuman tälle vuotta, matkaamme nimittäin 4.8 frettinäyttelyihin naapurimaa Viroon! Näiltä näkymin näyttää pahasti siltä että mukaan ei pääse lähtemään kuin Veeti ja Taavi, sillä Hatti on näyttelyn aikaan vain vähän alle 15 viikkoinen, joten se ei pääse matkustamaan (rabiesrokotteen saa antaa aikaisintaan 12vko ikäisenä + 3vko vaikutusaika).

Mitään erikoista ei siis tänne, kovasti odotellaan että päästään hakemaan Hatti kotiin, eipä tässä ole enää kuin tasan viikko! Lupauduin myös tekemään vähän ylitöitä töissä ensiviikolla, parina päivänä kevyet 17h työpäivät... Voin olla ehkä vähän kuollut, mutta se tietää rahaa, ja rahaahan ei koskaan voi olla liikaa. ;) Samalla reissulla kun haetaan Hattia kotiin, käydään myös ehkä katsomassa Eeliä, joka on silloin päivää vaille kahden viikon ikäinen. :) Nyt kuitenkin niitä kuvia, palaillaan. :) ♥ Manta

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Sori oon kauhee baittari ja laitoin meidän terassille Kodalle oman altaan :3 Kivoja kuvia taas! <3

mantu kirjoitti...

Hahah kyllä noita uima-altaita tuppaa oleen varmaan joka frettikodissa näin kesäisin! :') Kiitos! <3

shm` kirjoitti...

Voi mikä kesäfiilis tuli<3

Anonyymi kirjoitti...

Meillä viilennellään näätiä myös kylmäkalleilla!

Lähetä kommentti