torstai 24. toukokuuta 2012

Näätävauvat

Jäljellä on suunnilleen reilut 4 viikkoa, että ensimmäinen pienokainen päästään hakemaan laumanjatkoksi. Reilun viikon päästä pääsen myös näkemään tulevan vauvani, kun pääsen kaverini kyydissä kasvattajan luokse samalla kun he menevät jo hakemaan omaa vauvaansa toiselta kasvattajalta. :) Saan vihdoinkin frettikaverin Seinäjoelle, woo!

Sain tänään kuulla myös uutisen, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa. Toinen frettityttö jolta pentua odotan, on ultrassa todettu kantavaksi! Enää 2,5 viikkoa jännitystä jäljellä, toivotaan että kaikki sujuu mallikkaasti ja että sieltä putkahtaisi pihalle se toivomanilainen yksilö! Nyt siis kaikki peukut ja varpaat pystyyn ja loput ristiin. :)

Noh, muuta asiaa minulla ei sitten ollutkaan ja kaikki näätäkuvat ovat tällä hetkellä ulkoisella kiintolevyllä, ja ulk. kiintolevy taasen viipottaa teillä tietämättömillä joten joudutte tyytymään tälläiseen kuvattomaan postaukseen. :( Heipatihei! 

♥ Manta

2 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Pääsenkös sitten kummiksi jommalle kummalle, pääsenhän? Hiton näätäkuume kun nostaa taas päätänsä sielun syövereistä, mutta aion vakaasti tulla käpälöimään sinun pienokaisia :)

shm` kirjoitti...

Ja minä kummiksi sitten sille toiselle, joka jäljelle jää ;)

Toi neljä viikkoa tuntuu jotenkin niin lyhyeltä ajalta nyt, kun on kysymyksessä kuitenkin pennun haku kotiin. "Helpota" sitten minun oloa runsailla vauvakuvilla, kunhan lapsukainen on kotiutunut! Itse kuitenkin riu'un sinne elokuulle, joten pientä lievitystä tarvitaan! ;D

Lähetä kommentti