perjantai 11. toukokuuta 2012

Kuvia ja perheenlisäysuutisia

Käytiin pari päivää sitten Veetin ja Taavin kanssa vähän ulkoilemassa kun oli niin mahtava sää. Siinä tuli tietty näpsittyä taas "muutama" kuva pojista, ja kuvauskeikka oli oiken antoisa - kunnes rupesi satamaan! :( On mahtavaa että kesä tekee tuloaan, päivät ovat paljon pidempiä ja aurinko paistaa, lehdet alkavat ilmestyä puihin ja alkaa olla vihreää joka puolella. Nämä sateet kuitenkin ovat tympeitä, pihalla on kylmää, kosteaa ja kaiken lisäksi haisee kastemadoilta. Yäk.

Muutama päivä sitten kävi pieni vahinko, olin ajelemassa ystäväni kanssa kunnes jostain puskista eteen loikkasi jänis. Jänis juoksi eteeni jolloin jarrutin, sitten pitkäkorva kuitenkin päätti vetää liinat kiinni tai yrittää tehdä jotain äkkikäännöstä takavasemmalle, KOPS! ja niin saatiin jänispaisti. Tai siis rusakkopaisti. Jos se otus olisi tajunnut juosta eteenpäin, olisin kerinnyt pysäyttää auton, muttakun ei. Noh, huonoa omaatuntoa en tästä kuitenkaan pode sillä noita rusakoita on aivan liikaa, kaikista eniten nurpuuttaa se että auto otti osumaa. Arvioiden mukaan tästä pupujussista tuli 150e hintainen paisti, ja sekös ottaa päähän. Pienempi paha siis oli ajaa rusakon yli kuin väistää ojaan. Jänö meni pakkaseen ja parin viikon päästä sitä odottaa paloittelu ja pussittaminen, Veeti ja Taavi saavat siitä nimittäin sapuskaa ainakin pariksi viikoksi. :)

Sitten niihin uutisiin joista aiemmin lupasin kertoa! Olen vaihtanut pentuevaraustani toiselle kasvattajalle, tällä hetkellä meille on siis todellakin tulossa perheenlisäystä, pastelli poikavauva on nyt parin viikon ikäinen joten toivottavasti juhannusviikonloppuna pääsemme hakemaan vauvan kotiin! Jännittävää ajatella että tällä hetkellä pentu on kuin onkin tulossa, on jo syntynyt tähän maailmaan ja kasvaa hyvin. Olen varannut tämän vuoden pennut jo loppusyksystä/alkutalvesta, aika-ajoin odottelu on ollut piinaavaa, mutta jostain syystä en nyt edes täpise ja hypi ympäriinsä koko aikaa jännityksestä? :D Ehkä olen edelleen "koska ne pennut syntyy" -vaihde päällä. Hyvä kuitenkin näin, ja toivotaan että kaikki menee putkeen! Enää 6 viikkoa odotusta jäljellä!


  
♥ Manta

8 kommenttia:

sanna kirjoitti...

HAHA! En ole siis ainoa, jonka mielestä sateen jölkeen asfaltilla haisee mato. Kaiken lisäksi on kuvottavaa edes kävellä siellä kun niitä saatanan vaaleita, turvonneita, pöhöttyneitä limaisia paskiaisia lilluu joka lätäkössä ja kengän alle jäädessään niistä kuuluu sellainen "lirts" ja jalka liukuu eteenpäin.... gaaaaah...

Ihania kuvia ja ihan mahtavaa, että poika kehittyy hyvin. Sieltä se pieni jo pian tulee :D. Minun pitää odottaa vielä ultraa ja sitten jännätä mahdollista synnytystä ja sitten että miten poikasille käy ja... argh. Kuluttavaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Saako udella, miksi vaihdoit varauksen kasvattajalta toiselle..? Itse harkitsen frettiä ensi vuodeksi ´, niin oisi kiva tietää jos joku kasvattaja on vähän ns. "hämärämpi" tai muuta..!

mantu kirjoitti...

Vaihdoin varausta sillä minulle tuli tilaisuus saada pentu todella miellyttävästä yhdistelmästä, jota olin katsellut jo aiemmin. :)

mantu kirjoitti...

Et todellakaan ole ainut! Se haju on oikeasti aivan järkyttävä, kun astuu pihalle niin ensimmäisenä tulee mieleen kuva sellaisesta metrin mittaisesta limaisesta kastemadosta!

Kiitoksia, ei tosiaankaan ole enää kauaa jäljellä! 6 viikkoa on tosi lyhyt aika, varsinkin kun tässä on vielä paljon menoa ja meininkiä tämän kuuden viikon aikana. Ja toivotaan tosiaan että neidillä olisi tällä kertaa pennut mahassaan ja että kaikki menee putkeen, tuskin on syytä huoleen kun typy viimevuonnakin hoiti suht ison pentueen hyvin! ;)

Jenny kirjoitti...

Miltä kasvattajalta tulee pötkö teille?

mantu kirjoitti...

Veeti on Kuutin freteiltä, Taavi Pickpocket's Ferretsiltä, nyt odottelemme pastellipoitsua Nightshade's Ferretsiltä ja sitten syntyväksi odotellaan albiinopoikaa jälleen Pickpocket's Ferretsiltä. :)

shm` kirjoitti...

Minä vain jatkan odottelua...

mantu kirjoitti...

Kyllä se näätävauva sulle vielä jossain välissä tulee. :)

Lähetä kommentti