lauantai 12. toukokuuta 2012

Frettipäivän tunnelmia

Frettipäivä on pulkassa, huh! Eilen päivällä otin vastaan Marjon sekä Lyytin, päivä menikin mukavasti frettien kanssa touhaillessa ja rupatellessa niitä näitä freteistä ja vähän muustakin. Illalla oli tarkoitus lähteä pubikierrokselle tänne suuren Seinäjoen keskustaan, mutta todettiin sitten Suomen pelin jälkeen (wooooo hyvä kanada!!) että ramaisee niin että on parempi painua pehkuihin. Aamulla kymmenen maissa ruvettiin Marjon kanssa pakkailemaan kamoja ja näätiä ja lähdettiin suunnistamaan kohti Joupin Citymarketin Faunatarta.

Faunatareen päästyämme emme olleet saaneet vielä edes laitettua aitausta kasaan ja tavaroita paikalleen, kun ensimmäiset freteistä kiinnostuneet ihmiset olivat jo paikalla. Porukkaa riitti hyvin koko päivän ajan, montaa sellaista väliä ei ollut ettei ihmisiä olisi ollut katselemassa näätiä aitauksen ympärillä! Ihmiset kyselivät paljon ja vaikka meitä vain kaksi olikin niin hyvin kerittiin vastailla kaikkien kysymyksiin. Myös paikallisesta Ilkka -lehdestä tultiin tekemään juttua freteistä, jännityksellä odotan mitä sieltä huomenna paljastuu, kuvaaja nimittäin sai napsaistua kuvan juuri kun Veeti puri minua poskesta, ilmeeni kuvassa on varmasti mainio.. :D Ensimmäisen tunnin ajan Veeti, Taavi ja Lyyti jaksoivat vielä touhuta mutta aika pian nukkumatti otti vallan kaikista näädistä ja ihmiset saivat ihastella nukkuvia frettejä.


Oli mahtavaa päästä näkemään Lyytiäkin pitkästä aikaa, hyvin näädät muistivat toisensa eikä tappeluita tullut, vaikka Lyyti onkin saanut hurjasti luonnetta eleltyään viiden fretin laumassa ainoana tyttönä jo lähes puoli vuotta. :) Loppuun vielä kuvia joita näpsin Faunataressa sekä kotona, heipatihei! :)


♥ Manta

4 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Jaksan aina ihmetellä tuota valtavaa kokoeroa sukupuolien välillä!

mantu kirjoitti...

Sitä ihmetteli tänään _todella_ moni ihminen! Suurin osa tosiaan luuli Lyytiä pennuksi. :D Hauskinta on se, että Lyyti ei ole edes naaras pienimmästä päästä, ja sitten taas on myös olemassa uroksia jotka ovat Taavia isompia. Olisikin hauska nähdä todella pieni naarasfretti todella suuren urosfretin rinnalla, niin että kumpikin ovat kuitenkin kesäpainossa. :)

Mari kirjoitti...

Äwäwää, mäkin haluan tuollaisia pötköjä! :3 En tiennytkään, että uroksella ja naaraalla on noin iso kokoero :O

mantu kirjoitti...

Heheh, joo kyllä naaraat ovat selvästi uroksia pienempiä. :) Toki on eroja, iso naaras ja pieni uros voivat olla samankokoisiakian. Mutta meidän pojat (etenkin Taavi) ovat kyllä ihan hyvän kokoisia.

Lähetä kommentti