maanantai 16. huhtikuuta 2012

Toive/kysymyspostaus 2!

Heipatihei! Tt:lla (Tassujen tahdissa -blogilla, jos joku ei ymmärtänyt... ;) on tänä päivänä jo lähes 50 rekisteröitynyttä lukijaa, koko touhu on nyt ollut pystyssä kokolailla 4 kuukautta ja olen erittäin kiitollinen kaikille jotka Veetin ja Taavin elämää seurailevat ja niille jotka vielä kommentoivatkin postauksiin! Taavi ja Veeti kiittävät myös saamastaan huomiosta. :) Nyt kun lukijamäärä on lisääntynyt ja sivun katselujakin tulee vaihtelevasti kuudestakymmenestä lähes kahteensataan päivässä, niin ajattelin laittaa uudelleen pystyyn tällaisen yhdistetyn toive/kysymyspostauksen. Voitte siis toivoa postausta jostain tietystä aiheesta, tai esittää minulle kysymyksiä liittyen fretteihin, Veetiin tai Taaviin, minuun tai mihin vain teitä askarruttaviin asioihin! Pyrin vastailemaan parhaani mukaan, tällainen postaus on ollut ennenkin ja vastaukset edellisiin kysymyksiin löydät täältä. Olen saanut paljon positiivista palautetta blogini johdosta, mistä olen toooodella kiitollinen! Aina on hienoa kuulla että tästä on ollut jonkinlaista apua ihmisille, etenkin sellaisille jotka fretin hankintaa ovat vasta suunnittelemassa. Kuitenkin, lätinät sikseen ja kysymyksiä/postaustoiveita tiskiin, aikaa on huhtikuun loppuun eli 30.4 asti! Ja jos kysymyksiä tulee yhtä paljon kuin aiemminkin, vastaan niihin ihan omassa, erillisessä postauksessaan, muutoin suoraan kommentteihin! :) Palaillaan!


Ps. 16.4 frettineiti jonka pentua odotan, on käynyt ultrassa ja todettu tiineeksi! Nyt minunkin pennun odotus on siis "virallisesti" alkanut. ;)
♥ Manta

7 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Toinen kuva;

"Äitii, Taavi kiusaaaaaa!"

Aivan mahtava otos jälleen kerran!

inne kirjoitti...

Frettiturvallinen parveke on kyllä kova sana meilläkin etenkin siivouspäivänä!! ihania kuvia taas pojista.

mantu kirjoitti...

Hahha, jep! :D Harmi ettei ole järin hyvälaatuinen, mä vasta harjottelen tota toimeen tulemista järkkärin kanssa.. Kiitos! :)

mantu kirjoitti...

Jep, meillä nuo nyt kulkee mun kanssa sinne kun ravaan röökillä ja juurikin siivouspäivinä, joskus vaan mennään parvekkeelle purkamaan energiaa. :) Kiitos paljon! :)

Siiri kirjoitti...

Tässä kysymyskysymys postaukseen : Miksi kiinnostiut freteistä?

Ja mikä sinusta on fretissä ärsyttävää?

Emma kirjoitti...

Ihanat fretit sinulla ! Olen jo lukenut blogiasi jonkin aikaa ja ajattelin lisätä sen nyt linkkeihin omaan blogiini ! Meidänkin eloa saa käydä lukemassa :) www.youknowemma.blogspot.com

mantu kirjoitti...

Kiitoksia! :) Käyn ehdottomasti tsekkailemassa! :)

Lähetä kommentti