perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pojat filmitähtinä!

Anteeksi harhaanjohtava otsikko, ei olla päästy telkkariin tai mihinkään muuhunkaan "siistiin" juttuun. ;) Löysin muutamia videoita pojista täältä tiedostojeni kätköistä, joten tein pari videokollaasia! Yrittäkää nauttia, älkääkä kuolko musiikkeihin, en juuri nyt keksinyt parempaa mutta aina nuo minun hihittelyni ja "voi pikku mussukka, mitä musi"-diipadaapa-lässytykseni voittaa! :D 
♥ Manta

6 kommenttia:

Siiri kirjoitti...

Ihania videoita!! ja söpöjä lapsia!!


-Siiri

shm` kirjoitti...

Voi mitkä ihanat :'-) Päivän piristys oli! Näitä lisää! :-) Söppänöitä ne on, Veeti&Taavi <3

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hauskoja videoita! Ja tykkäsin kyllä noista musiikeista, taidan käyttää noita omiinkin näätä videoihin kun se oma tausta nauru ja lässyttäminen ei kuulosta kovin hyvältä! :D Mukavan näköinen tuo teidän parveke tosiaan, silloin aiemmin siitä kyselinkin et millainen se on... :) olisipa meilläkin tuollainen niin sais tytöt remuta siellä :)
Mukavaa kevättä!
Jenni&Näädät

mantu kirjoitti...

Kiitos Siiri, ovathan nuo aivan ihania, niinkuin tiedätkin. :) <3

mantu kirjoitti...

Kiitos paljon! Yritän saada tehtyä näitä jossain vaiheessa lisää! :) Veeti ja Taavi ovat pieniä sydäntenmurskaajia. ;)

mantu kirjoitti...

Kiitos! :) Hahah jep, itse mietin monta tuntia noita biisejä että mitä noihin laittaisin, lopputulos kyllä vähän nolostutti mutta kaipa nuo ihan meneviä ovat! :D Toi parveke tosiaan on kätevä, itse olisin vaan halunnut eri värisen lasituksen mutta täytyy tyytyä tuohon. ;) Mukavaa kevättä sinullekin! :)

Lähetä kommentti