keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kuulumisia huhtikuulta

Aioin aluksi odottaa niin kauan että saan otettua myös Taavista keväisempiä kuvia, mutta lauantai-iltana päälle puski 39-40 asteen kuume, jota on nyt jatkunut tähän päivään asti, joten vaikka hienoja ilmoja onkin ollut niin en ole Taavia päässyt kuvailemaan. Olo on niin surkea että hyvä kun edes vesilasin jaksaa käydä täyttämässä. :/ Eli siis itse olen lähinnä sairastellut, mutta jotain positiivistakin kerrottavaa löytyy! Tosiaan, pastellityttö jolta odotan pentua, on käynyt ultrassa ja todettu kantavaksi. Nyt vain toivotaan että odotetunlainen poikavauva sieltä syntyisi, vielä puolitoista viikkoa jännitystä jäljellä, plus muutama viikko kunnes värit alkavat näkyä. :) Lisäksi olen saanut uuden työpaikan, joka tietää parempaa palkkaa, säännöllisiä työaikoja sekä mukavia kesätienestejä!

Pojille kuuluu myöskin vain ja ainoastaan hyvää, näätähuoneeseen on tehty pari uutta hankintaa joista kuitenkin lisää vasta myöhemmin. :) Veetillä on jonkinsortin uhmis päällä ja poitsu on ruvennut näykkäilemään jopa minua, ilmeisesti se yrittää hakea jonkinlaista pomon paikkaa, hirveästi virtaa Veetiltä löytyy myös! Kun se pääsee temmeltämään muualle asuntoon niin vauhti ei hiivu hetkeksikään. Taavi taasen on taas ottanut tavaksi paskoa näätähuoneen matolle, toivotaan että paha tapa saataisiin taas kitkettyä pois mahdollisimman pian. Tässä kuitenkin uusimpia kuvia Veetistä, palailkaamme jälleen! Niin ja hei, kysymyksiä ja toiveita ottaisin erittäin mieluusti vastaan vielä vajaan viikon ajan! ;)
Veeti kaivoi tällaisen kivan pikku... jutun sadevesilammikosta.

 ♥ Manta

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Katos ihmettä mitä Taavi siellä Sadevesilammikossa teki?

shm` kirjoitti...

Heips!
Sinä vain blogia kirjottelet kuumehöyryssä..pöh.
Mie joskus 5 aikaan aamuyöstä heräsin siihen kun olin ihan hiestä märkänä ja pää on kun haminan kaupunki, mut kuumetta ei vaan mittarin mukaan oo?? En sit tiiä horisenko mie vai tuo mittari..

Onnea työpaikasta!

Ja yöks minkä Veeti onkin löytäny lammikosta :S

Ps. Mie lähen hakee kaverin linkka-asemalta niin sit lähetään jossain vaiheessa tänään ajelees kohti Iisalmee ;)

sanna kirjoitti...

Teinieläimet <3 Oman teinin kanssa on käyty parikin keskustelua viime aikoina aiheesta "saako teiniprinsessa tehdä oman päänsä mukaan vai ei" ja neuvottelut tuntuvat edelleen jatkuvan...

Uijui, toivottavasti sieltä vatsasta on tulossa juuri se kaveri, jota odotat! Minun odotukseni venähtänee ensi vuoteen, vähän siltä nyt näyttää... mutta hyvää kannattaa odottaa. On edes jotain iloa tämän paskan keskellä.

Hantta kirjoitti...

Miten onnistut ottamaan noin hyviä kuvia ulkona? :) Meijän Hermanni ei ulkoillessa pysy paikalla hetkeäkään, kun ympärillä on niin paljon kaikkea jännittävää. :D

mantu kirjoitti...

Veeti tuon raadon sieltä veti, pari kuvaa ylempänä raadosta näkyy tilanne kun se tutkiskeli lätäkköä. :)

mantu kirjoitti...

Juu no ei oikein muutakaan tekemistä keksi! :D Silloin kun on kuuma ja hiki niin kuume laskee, arvaa hiottiinko täällä kun kuume laski siitä 39:stä 35:teen. ;) Olo oli kyllä erittäin tukala. :D
Kiitos! Hmm, mielestäni tuo näyttäisi siltä että se on ennen ollut varis tai jokin vataava..?

mantu kirjoitti...

Hah, omasta mielestäni yksikään noista kuvista ei ollut hyvä mutta kiitos! :) Saan noista oikeasti todella harvoin sellaisia kuvia jotka nappaisivat täydellisesti. :D Veeti on meillä se vaikeampi kuvattava ja tekee juurikin niin että sinkoilee sinne sun tänne, Taavi taasen on paljon kuvauksellisempi.

mantu kirjoitti...

Kyllä nää teinit on vähä sellasia, kokoajan vauhti päällä ja heti kostamassa jos niiden tekemisiin puututaan. :D

Toivon tosiaan itse samaa, jos tulisi vaikka useampikin poika niin olisi valinnanvaraakin! :) Onneksi tässä on vielä kevättä ja kesää jäljellä... ;)

Neiti Mau kirjoitti...

Tunnut liikkuvan frettien kanssa paljon ulkona, onko koskaan ollut ongelmia punkeista, hirvikärpäsistä ym öttiäisistä?

mantu kirjoitti...

Neiti Mau, meillä fretit saavat sen verran valkosipulia ruokavalion ohella (etenkin kesäisin) että punkeista tai muista ölliäisistä ei ole koskaan ollut meille riesaa. :)

Lähetä kommentti