sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Toive/kysymyspostaus?

Heipsan taas! Ajattelin nyt tähän väliin heittää tälläisen yhdistetyn toive/kysymyspostauksen. Eli siis voitte toivoa postausta jostain aiheesta tai sitten voitte esittää minulle kysymyksiä, liittyen vaikkapa fretteihin, kotiimme, minuun, tai ihan mitä nyt vaan mieleen tulee! Suunnittelin sellaista että tähän olisi ensiviikko aikaa, eli ensi sunnuntaina sitten tsekkailisin kaikki viestit läpi ja tekisin niistä sitten ihan oman postauksen niin ne olisi kaikki selkeästi siinä samassa läjässä. ;) Ja tietenkin pyrkisin toteuttamaan sitten niitä toiveitanne postausten suhteen! Olisi hienoa saada tähän mahdollisimman monta ihmistä mukaan, että mikäli jokin ystävänne on esimerkiksi freteistä kiinnostuneita niin voitte sitten vähän vinkkailla siihen suuntaan. :) Mutta tosiaan, kommenttina (tai sähköpostina) vaan tulemaan mitä mielessä on, niinkuin jotkut varmasti ovat huomanneet, niin blogissa on nykyään myös mahdollisuus kommentoida anonyymisti. :)

♥ Manta

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asutko yksin?

sanna kirjoitti...

Mikö on ollut positiivisin yllätys frettien omistamisen suhteen? Entä mikä taas negatiivisin? Miksi päädyit ensimmäisenä ottamaan juuri uroksia, miksei naaraita? Miten lähipiirisi (perhe ja ystävät) suhtautuivat/suhtautuvat frettien hankkimiseesi ja nykyisiin fretteihin? Onko fretin omistaminen muuttanut sinua jollain tapaa?

Kysymystulva ftw :D

Vajaa kirjoitti...

Mieleenpainuvin kommentti lemmikeistäsi?
(Itellä varmaan se kun joku mies tuli selittämään ettei hilleriä saa pitää lemmikkinä ja nuo pitäs päästää luontoon ._.)

Regret kirjoitti...

Eksyin blogiisi sattumalta ja kaikista eläimistä kiinnostuneina päätin jäädä seuraamaan blogiasi :) Huomasin, että freteillesi on oma huone ja olisin kiinnostunut näkemään, että minkälaisesta tilasta on kyse, joten olisiko mahdollista saada postausta tästä aiheesta? :)

Jertsu kirjoitti...

Mitkä ovat olleet oudoimpia/hulluimpia kysymyksiä mitä sinulta on kysytty, kun olet kertonut omistavasi kaksi frettiä? :)

Hantta kirjoitti...

Mitä muita lemmikkejä sinulla/teillä on ollut? Oletko aikeissa ottaa frettien lisäksi muitakin eläimiä? :)

Anonyymi kirjoitti...

Onko se ihan maailmanlopun juttu siivota sitä fretinpaskaa kämpästä :D Olen lukenut(vissiin täältäkin) että 100% sisäsiistiä frettiä ei ole, mutta kuinka sitä sitten jaksaa päivästä toiseen?

Nata kirjoitti...

Naurahdin ääneen, loistava kysymys! :D Tää on tosiaan asia johon kannattaa varautua jos on ottamassa frettiä, mutta jätetäämpäs tuo vastauspuoli Mantalle. :)

mantu kirjoitti...

Toiveesi on toteutettu! ;)

Lähetä kommentti