maanantai 12. maaliskuuta 2012

Hyvää 1v syntymäpäivää Veeti! ♥

Vuosi sitten tänä päivänä Veetin kuvankaunis äiti Aleksa pyöräytti 10 ihanaa silkkinakkia, joista yksi pentu kuitenkaan ei selvinnyt yön ylitse. Seuraavan viikon aikana vielä 6 pientä fretinalkua siirtyi vihreämmille putputusmaille ja 3 pientä tuhisijaa jäivät taistelemaan elämästään. Yksi niistä kolmesta oli Veeti, hyvää 1v syntymäpäivää ihka ensimmäiselle fretilleni Veetille, jota parempaa ensifrettiä en olisi koskaan voinut kuvitella! ♥ Hyvää syntymäpäivää myös Veetin siskolle Lyytille sekä velipoika Sulolle. :) On hauskaa katsella Veetin vauvakuvia ja miettiä että miten niin pienestä ja avuttomasta otuksesta on voinut kasvaa noinkin iso, älykäs ja ihmisrakas eläin. Syntymäpäiväkakun virkaa ajaa tänään ihan vain raaka kananmunankeltuainen, jonka Veeti saa ihan itse syödä alusta loppuun saakka, sekä tietenkin maittava liha-ateria josta riittää kyllä Taavillekin asti, vaikka "vauvan" synttäreitä juhlitaankin vasta tasan kahden kuukauden päästä. :)

Olen niin tajuttoman kiitollinen Veetistä hänen kasvattajalleen Minna Kuutille, että sitä kiitollisuutta on aika vaikea edes sanoin kuvailla! :') Hänen luonaan Veeti sai mitä parhaimmat eväät elämälleen, sisäsiisteys- ja purukoulutuskin oli aloitettu ja niiden kanssa päästy niin hyvälle mallille, että minun oli todella helppoa jatkaa kotona uuden ystävän kanssa! Kasvattajan tuki on myös ollut korvaamatonta, aina olen apua saanut eikä koskaan ole "tyhmienkään" kysymysten takia minua tuomittu. Suurtakin suuremmat kiitokset siis Minnalle mitä ihanimmasta lemmikkihilleristä!

♥ Manta

10 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Paljon onnea Veetille! :)

mantu kirjoitti...

Veeti kiittää kovin! :3

Jertsu kirjoitti...

Onnea Onnea Onnea! :D

Sara kirjoitti...

Voi ihana Veeti! Justhan vkl kysyin et koskas se täyttää vuoden! Voi muistan ku se oli pieni nakkivain<3 lähetä pusuttelut vetulille:--) pus

mantu kirjoitti...

Kiitos! :3 T: Veeti

mantu kirjoitti...

Veeti on niin mussukka, se on jo vanha ruttana. <3 Aattele se on nyt jo seniori-ikäinen! Se oli niin ihana villasukkanäätä silloin kun se kotiutui.. <3 Pusut toimitettu, Veeti kiittää vakio pusutätiä!

Emilia kirjoitti...

Oii söpöä <33 nyt jo 1 :O mutta onnea

henna kirjoitti...

oonnnea veetille ! :)
tää aika on menny tosi nopeesti, ku ajattelee että vasta noi oli semmosia pieniä makkaroita..

mantu kirjoitti...

Niinpä, ei millään uskoisi että nämä ovat jo tulleet seniori-ikään! Veeti kiittää kovasti. <3

mantu kirjoitti...

Veeti kiittää. :)
Niinhän se on, aivan surkuttaa katsoa poikien pentukuvia kun ne oli niiiin pieniä.. Veetistäkin meillä on kuvia missä se on villasukassa. :D

Lähetä kommentti