tiistai 14. helmikuuta 2012

Kuvia, kuvia, ja vielä vähän kuvia..

Taas on tullut räpsittyä jonkinnäköisiä otoksia noista sukkulamadoista. Taavikin on nyt virallisesti kalju ja jätkä on jopa laihduttanut jonkin verran, karvojen menetys on surkeaa mutta tuo laihtuminen todellakin tuli Taaville tarpeeseen, siitä en siis valita! ;) Mutta tuumasta toimeen, tässä taas läjä katseltavaa.. :)

Seuraavan kerran palailen ensiviikolla Viron frettinäyttelyn jälkeen, ja hyvin todennäköisesti hirveän kuvapläjäyksen kera. ;) Näyttely kyllä jännittää paljon, toisaalta toivoisin että pojat sijoittuisivat ja voittaisivat jotain mutta toisaalta taas en, nimittäin viimeksi olin pahassa pulassa Veetin voittamien palkintojen kanssa koska en ollut yhtään varautunut siihen että poika voittaisi jotain, ja kun palkinnot olivat isot ja mahtavat niin junamatkustus oli aika hankalaa näyttelyn jälkeen! :'D Onneksi siitäkin selvittiin. Näyttelyissä odotan aina hirveällä jännityksellä fretin arvostelulomaketta, on nimittäin kiintoisaa tutkiskella sitä ja saa tietää mitä mieltä muut siitä omasta kullannupusta ovat. :) Kaikista parasta on kuitenkin päästä viettämään mukavaa aikaa fretti-ihmisten ja heidän näätiensä kera, sekä tietenkin päästä solmimaan uusia tuttavuuksia! :) Tällä viikolla on tiedossa onneksi sopivasti ohjelmaa, kun tiistaina ja torstaina raahaan itseni autokoululle teoriatunnille (jos vaikka saisi ajettua sen autokortin jossain vaiheessa..) ja tietenkin täytyy puunata näädät näyttelykuntoon ja kämppä siihen malliin että avokin on kiva tulla perjantaina lomille. :) Näkemisiin siis!

♥ Manta

10 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Nämä kuvapostaukset eivät nyt ainakaan auta näätäkuumeeseeni... kirotun somia otuksia. Lisää niitä suoli-kakka-tipun irtopää-pelotteluita :P

Anonyymi kirjoitti...

Ihania leikkimis kuvia jätkistä! :D Meillä on ihan samanlaista hulinaa ja pölinää kahden fretti-typyn kanssa. Kiitos kivasta blogista Manta!

Emilia kirjoitti...

Ihania <33 ja meilläkin on nyt matka edessä yöllä ja iso pino Makkaran hoito ohjeita pöydällä :D
Matkaa odotetaan niin innolla :D
Kyllä teitin Makkarat on södei niin että voisin syyä ne NYT :D

mantu kirjoitti...

Hihiii, näin sitä näätäkuumetta kasvatetaan! ;) Harmittavaa että molemmat tytöt olivat tyhjänä, mutta tuleepahan toivonmukaan kesäpentuja! :)

Meillä on tuolla just taas parit suolet lattialla kun tänään pojilla oli tipupäivä, äsken puunasin ne näyttelykuntoon ja odotellaan kovasti huomista kun lähetään jo kohti helsinkiä. :)

mantu kirjoitti...

Vitsi kun saiskin aina napattua just oikeella kohdalla kuvan, noi loikkii ja hyppii ihan hirmukorkeelle nyt kun kumpikin on tiputtanut painoaan niin paljon! Teillä on varmasti kaksin verroin enemmän vilskettä siellä kun on tyttöjä, noi pojat kun kuitenkin tuppaa olemaan vähän laiskempia. ;) Kiitokset sinulle lukemisesta! :)

mantu kirjoitti...

Kiitos! <3 Oi vitsi, ihan mahtavaa, saitte Pallerolle hoitajan? :) Hahha sun kantsii odottaa enstalveen et ne taas lihoo niin niissä on enemmän syötävää. ;)

Hyvää matkaa teille ja nauttikaa Espanjan lämmöstä! :) Itse olin kuukausi-pari takaperin Lanzarotella (ensimmäinen ulkomaanmatkani!) ja voi vitsi siellä oli ihanaa, se ilta-aurinko ja kaikki! :) Ja muista aurinkorasva. ;)

sanna kirjoitti...

Niinpä, niinpä. No, itselle se tietää lisää aikaa totuttaa Karppa fretteihin. Hiljaa hyvä tulee. Vähän se ottaa nyt aikaa ja vaivaa, mutta niin oletinkin. Toivoton tapaus Karem ei ole.

mantu kirjoitti...

Niin, sinun etusi siis toisaalta! Kyllä itse uskon että saatte Karemin ajan kanssa totutettua fretteihin hyvin, kuka tietää vaikka niistä tulisi mitä parhaimmat kaverukset joskus. :)

inne kirjoitti...

Voi juku! Näitä on pakko käydä ihastelemassa joka päivä! Tosi kiva kyllä lukee tällaista "fretti" blogia, ku täällä Itä-Suomessa on vähä heikommin näitä frettejä kun Etelä-Suomessa. Harmittaa kyllä suunnattomasti, ku tällä suunnalla ei järjestetä mitään fretti-tapahtumiakaan niin usein! ei auta kun käyttää netin ihmeellistä maailmaa vertaistukena :DD

mantu kirjoitti...

Kiitoksia paljon! :) Hauska kuulla että tästä on iloa ihmisille! ;D Joo no ei täälläkään oikeastaan mitään ole, aina ollaan lähdetty tonne pääkaupunkiseudulle päin frettitapahtumiin, mutta eipä se toisaalta haittaa, ovat kyllä matkaamisen arvoisia reissuja. :)

Lähetä kommentti